Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ BLOG!

Το νεοσύστατο διαδικτυακό προφίλ της "Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου" αντί να έχει, ως οφείλει, πρωτογενή ενημέρωση, σε παραπέμπει στο site της "Παπάγου Πολιτεία".  Τότε για ποιο λόγο έφτιαξε προφίλ στο facebook;
Δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας. Για την ακρίβεια, μας έστειλαν τη συγκεκριμένη καταγγελία, ενώ αρκετοί πολίτες διαμαρτυρήθηκαν, κάνοντας λόγο για περίεργο connection ανάμεσα στη  "Δημοτική Κοινότητα Παπάγου" και στο site της "Παπάγου Πολιτεία", προκειμένου το τελευταίο να αποκτήσει περισσότερη επισκεψιμότητα!!! 
Ιδού τι ακριβώς αναφέρει η καταγγελία που λάβαμε στο mail μας: 

"Απαράδεκτα πράγματα στην σελίδα του τοπικού συμβουλίου Παπάγου https://www.facebook.com/pages/Δημοτική-Κοινότητα-Παπάγου/842544989110493?sk=timeline λέει: 

Κάνατε like στη σελίδα "Δημοτική Κοινότητα Παπάγου" για να μαθαίνετε τις εξελίξεις από την ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας στην οποία συμμετέχει ο Δήμος μας;
Ακολουθήστε το παρακάτω link!

και σε παραπέμπει στο  site της "Παπάγου Πολιτείας"!". 
Να σημειώσουμε ότι το site "Παπάγου Πολιτεία" είναι ιδιοκτησίας του αγαπητού Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρη Οικονόμου. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια ύποπτη ...σχέση και ότι αποτελεί τυχαίο γεγονός. Άλλωστε, δεν μπορούμε να υποθέσουμε τι θα σημαίνει για την "Παπάγου-Πολιτεία" αν αποκτήσει περισσότερους αναγνώστες μέσω της διοχετευμένης επισκεψιμότητας από το facebook της "Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου"! Θα...υφαρπάξει αναγνώστες από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"; 
Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, θα ήταν καλό η "Δημοτική Κοινότητα Παπάγου" να δώσει μια εξήγηση προς τους καταγγέλλοντες πολίτες.  

5 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη εμείς οι φανατικοί αναγνώστες του Παρατηρητή είμαστε μαζί σου! Πωρωνόμαστε με Παρατηρητή και έχουν λόγο όλοι διαφόρων ιδεολογικών σκέψεων και απόψεων πολιτικών αποχρώσεων κάτι που δεν σέβονται στην αντιρατσιστική αντιδημοκρατική αντισυνταγματική εταιρεία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που ξεπουλά την Ελλάδα και ξεκάνει τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΦΟΡΩ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΩΡΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!

    ΕΙΝΑΙ ΠΩΡΩΣΗ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βραχιολη ανεβασε καμια τσοντα οπως εκανες παλια. Μας εχεις ξενερωσει με τα σοβαρα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί και σοβαρά θέματα θέλουμε και τσόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή