Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ελληνικό μαχητικό που μας έκανε υπερήφανους σε όλη την Ευρώπη έρχεται για να πετάξει και στον Αττικό Ουρανό!
Την μεγάλη ευκαιρία θα έχουν οι πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο να καμαρώσουν να καμαρώσουν από κοντά την Ομάδα του Ελληνικού Μαχητικού «ΖΕΥΣ» που θα δείξει τι ακριβώς κάνουν καθημερινά οι Πιλότοι μας στο Αιγαίο!
Εκτός του «ΖΕΥΣ» θα μπορούν οι επισκέπτες να δουν από κοντά και τα Ελληνικά Ιπτάμενα μέσα όπως το Παντός Τόπου και Χρόνου τα Επιθετικά Ελικόπτερα Aπάτσι!
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό για τρεις μόνο ημέρες για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου 2014.


1 σχόλιο:

  1. ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ Ή ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ .
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΕΜ ΝΑ ΠΑΩ, ΕΜ ΝΑ ΦΑΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΪΟΥ,ΕΜ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .....ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!!
    ΜΕΤΑ ΔΙΨΑΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ .
    ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ , ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ GADGETS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή