Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ!

Αλλη μία από τις τραγωδίες του μνημονίου και της κατοχής που βιώνει η χώρα. Ή το succes story με τα "πρωτογενή πλεονάσματα" και τα ελλείμματα ανθρωπισμού του Αντώνη Σαμαρά:"Δεν είχα χρήματα για βενζίνη", λέει συντετριμμένος ο σύζυγος της 42χρονης που διαμελίστηκε στη Θεσσαλονίκη προσπαθώντας να μπει σε ένα αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στη δουλειά.
Με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγος της 42χρονης γυναίκας που διαμελίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Περιφερειακή οδό στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο ύψος του Αγ. Παύλου, εξηγεί ότι η γυναίκα του χάθηκε στην προσπάθεια τους να μπορέσουν να επιβιώσουν
Ο ίδιος άνεργος. «Δεν είχα λεφτά για βενζίνη», τονίζει και συμπληρώνει: «Το αυτοκίνητο την έκανε χίλια κομμάτια. Δεν την είδε, λέει». 
Ο άνδρας της αδικοχαμένης γυναίκας ξυπνούσε κάθε πρωί για να την πάει στη δουλειά.
Σήμερα όμως έπρεπε να βρίσκεται στη βάρδιά της στο εργοστάσιο πριν τις 06:00 και του πρότεινε να μοιράσουν τη διαδρομή με έναν συνάδελφό της –ο οποίος θα την παραλάμβανε από το σημείο που την αποβίβασε το αυτοκίνητο του συζύγου της- για να κάνουν οικονομία 
«Με πήραν από τη δουλειά της, μου είπαν δεν πήγε. Την έψαξα και είδα ότι η τροχαία είχε κλειστό το δρόμο… Έφαγε την ψυχούλα της για 650 ευρώ». 
Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ:

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου