Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: "ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ"!

Την παραίτησή της από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στον οποίο είχε προσχωρήσει πριν από περίπου έναν χρόνο, ανακοίνωσε στον αρχηγό του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη, η Θεοδωροβία Πλακά.
Πρόκειται για την παυθείσα υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία εδώ και χρόνια καταγγέλλει με στοιχεία τον εκφυλισμό της υπηρεσίας στην οποία εργαζόταν και προσπαθεί να αναδεικνύει οικονομικά σκάνδαλα τα οποία λυμαίνουν τον χώρο του Αθλητισμού. Στην επιστολή της προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη η κ. Πλακά καταγγέλλει ότι παρά τις δεσμεύσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ ότι θα συμβάλλει στην πάταξη της διαφθοράς, εκείνος δεν έπραξε τίποτα. 
Διαβάστε την επιστολή
«Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξ αιτίας αυτών που κάνουν κακό, αλλά εξ αιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα» (Αϊνστάιν)
Αξιότιμε Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ,
Σεβόμενη απολύτως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσατε και αφού σας είδα στην οθόνη της εκπομπής σας στην τηλεόραση του ΑΡΤ ότι επανήλθατε δυνατός -και αυτό είναι ευχή από καρδιάς- και αφού προσπάθησα να σας δω και να σας μιλήσω και δεν κατέστη δυνατόν και αφού έκανα υπομονή 11 μήνες σαν σήμερα μετά την επίσημη προσχώρησή μου στον ΛΑ.Ο.Σ., σας ανακοινώνω δημόσια την αποχώρησή μου.
Αυτά που θα σας αναφέρω δεν αποτελούν προσωπικά παράπονα, αλλά αγανάκτηση και πίκρα όλων αυτών που παρασύρθηκαν από τις διαβεβαιώσεις μου ότι εγγυηθήκατε σ' εμένα προσωπικά τη βοήθειά σας στην αθλητική κάθαρση και σας ψήφισαν στις εκλογές.
Παρασύρατε κι εμένα, που δύσκολα πιστεύω πια σε υποσχέσεις πολιτικών προσώπων και έτρεξα σε φίλους να σας υποστηρίξω. Είχα ανάγκη να βρω και να εμπιστευτώ κάποιον που θα έπαιρνε τα στοιχεία που σας έδωσα και θα τρέχατε να υπερασπιστείτε το δημόσιο συμφέρον. Πόσο έξω έπεσα! Κρίμα!
Έδωσα την ψυχή μου στις Ευρωεκλογές, αφού σαν εκλογικός αντιπρόσωπός σας, ήμουν ανελλιπώς στο εκλογικό κέντρο, από τις 7 το πρωί μέχρι τη 1 την νύχτα, να μαζεύω ψήφους και να καταμετρώ με πολύ πόνο για το αποτέλεσμα, που για μία ανάσα μείνατε εκτός Ευρωβουλής.
Δεν σας ζήτησα κάτι προσωπικό, κύριε Καρατζαφέρη!
Σας ζήτησα να βοηθήσετε να τιμωρηθούν οι ένοχοι τεράστιων οικονομικών εγκλημάτων που τελέστηκαν στην Ελλάδα και πίστεψα στον πατριωτισμό σας. Πίστεψα ότι θα στηρίξετε τον αγώνα μου και ότι θα μπορούσα να νοιώσω ασφαλής κάτω από την πολιτική σας ομπρέλα. Πίστεψα ότι θα μπορούσα να λάβω μέρος στις επερχόμενες εκλογές υπερασπιζόμενη το συμφέρον του κάθε Έλληνα Πολίτη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι αξίες και τα ιδανικά μου προδόθηκαν.
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί έχουμε μπερδέψει την έννοια πατριώτης, που είναι αυτός που αγαπάει τόσο πολύ την Πατρίδα του, ώστε αν χρειαστεί να δώσει και την ζωή του ακόμα! Δυστυχώς οι ήρωες θα παραμείνουν στην σφαίρα μιας άλλης εποχής που την μάθαμε, την διδαχτήκαμε και καμαρώνουμε.
Οι μετέπειτα γενιές θα διδάσκονται Ιστορία για αυτήν την Ελλάδα και θα ντρέπονται, γιατί θα μιλάει για προδοσίες, απιστίες, δωροδοκίες, αυτοκτονίες, ψεύτες, απατεώνες, διαπλοκές, διεφθαρμένους και θα ψάχνουν για κάποιον ήρωα που θα είχε χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι λέγοντας «ΟΧΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ», αλλά μάταια! Δεν υπάρχει κανείς!
Το θέμα αξιότιμε Πρόεδρε, δεν είναι αν θα ξαναγυρίσετε σε αυτήν την αγνώριστη ιδεολογικά Νέα Δημοκρατία, αλλά ότι περνάει από το μυαλό σας αν χρειαστεί να συνεργαστείτε! Με έναν πρωθυπουργό που συμπλέει ιδεολογικά με το ΠΑΣΟΚ, ενώ διαβεβαίωνε για το αντίθετο, με έναν πρωθυπουργό που αυτοκτόνησε τόσες χιλιάδες Ελλήνων συμπατριωτών μας , μπορείτε να συνεργαστείτε μόνο και μόνο, για να μην βγει ο Τσίπρας;
Έλεος, κύριε Καρατζαφέρη! Σας περίμενα με πιο ανοικτούς ορίζοντες! Η ιδεολογία αυτής της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον γερασμένη χωρίς καμιά ανανέωση! Θα συνεργαστείτε με υπάκουους υπαλλήλους των ξένων; Θα συνεργαστείτε με αυτούς που ψηφίζουν νόμους σύμφωνα με τις ορέξεις τους, που δεν ξέρουν που αρχίζουν και που τελειώνουν; Θα συνεργαστείτε με αυτούς που παραβιάζουν κατά συρροή το Σύνταγμα; Θα συνεργαστείτε με αυτήν την Νέα Δημοκρατία που οι βουλευτές της παραβαίνουν τον όρκο τους ψηφίζοντας αντισυνταγματικούς νόμους;
Η μη τήρηση των προεκλογικών υποσχέσεων είναι σφετερισμός και παράβαση του όρκου περί τήρησης του Συντάγματος! Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας είναι κακούργημα εσχάτης προδοσίας, γιατί η γη μας ανήκει, γιατί εδώ γεννηθήκαμε!
Θα συνεργαστείτε, κύριε Καρατζαφέρη, μόνο και μόνο για να μην έρθει ο κύριος Τσίπρας, με αυτούς που απολαμβάνουν προνόμια, αντί να διώκονται με βαρύτατες ποινικές ευθύνες για παράβαση του συντάγματος και των νόμων; Θα συνεργαστείτε με αυτούς που έχουν γίνει «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» των Ελλήνων όνομα και πράγμα;
Ε όχι, κύριε Καρατζαφέρη, εγώ δεν υποτάσσομαι στο σύστημά σας, γιατί δεν το σέβομαι και επικαλούμαι τον λαό να σας δικάσει και να σας καταδικάσει!
«Η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία» (άρθρο 120 παραγρ.4 του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας).

Θεοδωροβία Πλακά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου