Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΙΑ 45ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ!!!

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα μακάβρια υπόθεση ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες έθαψαν ζωντανή μια 45χρονη στο νεκροταφείο της Περαίας.
Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της.
«Πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα. Οπωσδήποτε θα συμβάλλει και η ιατροδικαστική στα στοιχεία που υπάρχουν. Γίνεται συλλογή στοιχείων, αλλά χρειάζεται και η επιστήμη. Η οικογένεια προσπαθεί να δει τα γεγονότα ψύχραιμα και αντικειμενικά» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς.
Όπως επιβεβαίωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.
Αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο και ύστερα από λίγη ώρα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου