Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ...

Διακοινοτική Συγκοινωνία – Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα  του ΟΣΥ κ. Γιάννη Οικονόμου

Σε συνέχεια των επαφών του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου με αρμόδιους φορείς και οργανισμούς για την αναβάθμιση των υπηρεσιών συγκοινωνίας και ιδιαίτερα για τη διασύνδεση περιοχών του Δήμου με τους σταθμούς του μετρό, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα  του ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίας Α.Ε.) κύριο Γιάννη Οικονόμου. 
Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος έθεσε  το θέμα της τακτικότητας των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών αναφέροντας ότι σε πολλές περιπτώσεις οι καθυστερήσεις  ξεπερνούν τα σαράντα πέντε λεπτά, και ζήτησε την αναδιοργάνωση των γραμμών που εξυπηρετούν το Δήμο με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Επιπλέον, στα πλαίσια της συνάντησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Διακοινοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού και εξετάστηκε το ενδεχόμενο σύμπραξης των δύο φορέων με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο κ. Οικονόμου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανωτέρω ζητήματα, δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών μετά από συνεργασία με τον Δήμο και ζήτησε εκ νέου συνάντηση με τον Δήμαρχο στα τέλη Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


2 σχόλια:

 1. Ρωτάω τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα του ΟΣΥ Γιάννη Οικονόμου τα εξής:

  Θα μειωθούν τα εισιτήρια των ΜΜΜ από 1.20 ευρώ σε 1 ευρώ και να έχει διάρκεια 90 λεπτά;

  Θα μειωθούν και τα άλλα μειωμένα εισιτήρια;

  Θα έχουν δωρεάν προσβαση στα ΜΜΜ οι άνεργοι και οι ΑΜΕΑ;

  Ας απαντήσει με τόλμη και θάρος αυτές τι ερωτήσεις ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας του ΟΣΥ Γιάννης Οικονόμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή