Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΑ

ΧΥΔΑΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ!
Δείτε τώρα με τα μάτια σας, για να μην νομίζετε ότι σας λέμε ψέματα. Πατήστε το link αυτό http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece , που αποτελεί επίσημη κυβερνητική πηγή  για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους ανά δευτερόλεπτο! 
Το δημόσιο χρέος αυξάνεται κατά 846 € το δευτερόλεπτο! Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το χρέος βρίσκεται πάνω από τα 364 δις ευρώ! 
Δυόμισι χρόνια μετά το κούρεμα του PSI, οι πολιτικοί εγκληματίες-προδότες Σαμαράς-Βενιζέλος που υπέγαρψαν το νέο μνημόνιο "κατάφεραν" να εκτοξεύσουν το χρέος στα επίπεδα που ήταν πριν το PSI! Μιλάμε για πολιτικούς εγκληματίες πρωτοφανοούς μεγέθους που πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να οδηγηθούν στη φυλακή! 

Υπέβαλαν τον λαό σε βάρβαρες θυσίες, οδήγησαν χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία, κατέστρεψαν οικογένειες, έσυραν διά της βίας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, κούρσεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα αποθεματικά Πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κατάκλεψαν τους ομολογιούχους, για να φτάσουν το δημόσιο χρέος εκεί που ήταν πριν από το PSI! 
Δεν το πιστεύετε; Πατήστε το παρακάτω link για να το διαπιστώσετε: https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AsLv1yk2cmn9dFlvOGdCZnVXQmU1UWtqTnBCY3IzaEE&hl=el&output=htmlΣτις 31/12/2011  το χρέος ήταν 367 δις ευρώ, όσο περίπου είναι και σήμερα!!! Ενώ με το PSI έγινε κούρεμα του χρέους κατά 80 δις ευρώ (δηλώσεις Βενιέλου), μέσα σε δυόμισι χρόνια οι υποτελείς στους τοκογλύφους Σαμαράς-Βενιζέλος "κατάφεραν" να εκτινάξουν στα ύψη το χρέος της χώρας! 

Πόσο είναι ακριβώς το χρέος; Επιστρέψτε πάλι στο http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece  για να δείτε ότι το χρέος έχει φτάσει στο 210.28% επί του ΑΕΠ!!!
Μιλάμε για εγκλήματα που όμοιά τους δεν έχουν υπάρξει στην σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ούτε επί κατοχής του 1941-44 δεν υπήρχε τέτοιο έλλειμμα! Οι Σαμαράς-Βενιζέλος οδηγούν τη χώρα στον διαμελισμό και την αφήνουν έρμαια των εχθρών της! 
Όσα λοιπόν οι Σαμαράς-Χαρδούβελης μιλάνε για έξοδο από τα μνημόνια, παραμυθάζουν και κοιμίζουν και πάλι τον λαό! 
Η χώρα επί Σαμαρά έχει καταστραφεί πολύ περισσότερο απ'ότι επί Παπανδρέου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου