Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ 29ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΑΤΡΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ). ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!

Σχόλιο Α.Π.: Οι αλλοδαποί-σφάχτες των Ελλήνων θα αυξάνουν καθημερινά. Η είσοδος φανατικών ισλαμιστών στη χώρα μας, μαζί με το τέμενος που ετοιμάζουν και τον αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισαν οι προδότες του λαού, θα αποθρασύνουν τους ισλαμιστές που θα σφάζουν στο γόνατο τους Έλληνες! Η Αμερική παίρνει μέτρα εναντίον των τζιχαντιστών και εδώ τους κανακεύουμε! Θυμηθείτε τον Προκόπη Παυλόπουλο πριν από μερικά χρόνια που ευχαριστούσε τους μετανάστες γιατί προτίμησαν την Ελλάδα ως τόπο διαμονής τους! 

Ανενόχλητοι συνεχίζουν να λυμαίνονται την πατρίδα μας "κακόμοιροι" λαθρομετανάστες. Βράζουν οι κάτοικοι στα Κρύα Ιτεών μετά την δολοφονία του Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς και δηλώνουν πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους! 

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες μαχαίρωσαν τον 29χρονο έξω από το σπίτι του. Μετά από αλλεπάλληλες προσφυγές υπόπτων, η Ασφάλεια Πατρών οδηγήθηκε στη σύλληψη ενός Αφγανού, ο οποίος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. Παράλληλα, στα ρούχα του βρέθηκε αίμα και στάλθηκε για ταυτοποίηση, ώστε να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με του θύματος. Ωστόσο, αναζητούνται δύο ακόμη, αφού οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής ήταν τρεις.
Δυστυχώς, ο Μανώλης Καντάρης στο κέντρο της Αθήνας που σφαγιάστηκε για μια κάμερα όπως κι εκατοντάδες άλλοι Έλληνες δεν ήταν τα τελευταία θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο βίας κι εγκληματικότητας που μαίνεται στην χώρα μας από τους λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή παραμένει το μόνο κόμμα ακόμα κι αυτήν την προεκλογική περίοδο που θέτει ως προτεραιότητα της άμεση απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, την στιγμή που λαθρομεταναστολάγνοι πολιτικοί σχηματισμοί διεκδικούν ακόμα και την διακυβέρνηση της πατρίδας μας.

πηγη.. YouTube. (φωτό αρχείου)


2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΑΦΛΟ ΛΕΥΚΟ ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ,ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ Ο ΑΝΤΙΡΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! ΣΦΑΧΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ Ή ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή