Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

γράφει ο Γιώργος Κόκκας

Tρείς μήνες μετά το σοκ των οβιδιακών μεταμορφώσεων των κυβερνητικών κομμάτων, που στήριξαν την 5η Ιουλίου 2015 το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος και παραδόξως ενώθηκαν με τα ηττημένα πολιτικά κόμματα που στήριξαν το «ΝΑΙ» σε όλα τα ξενόφερτα μνημονιακά μέτρα και....
τα οποία αρνήθηκε να επικυρώσει ο Ελληνικός Λαός, βρισκόμαστε ΟΛΟΙ ενώπιον των ιστορικών ευθυνών μας απέναντι στον διαχρονικό Ελληνισμό !
Σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2015 το μεσημέρι συναντιόμαστε, όποιοι ζωντανοί και συνειδητοποιημένοι συμπολίτες απομείναμε «να φυλάμε Θερμοπύλες», μπροστά στην Παληά Βουλή-Άγαλμα Κολοκοτρώνη στην Αθήνα και στις Ελληνικές Πλατείες, για να γιορτάσουμε τα Ιστορικά μας «ΟΧΙ» με συν-θετικές προτάσεις, για να ξεπεράσουμε επιτέλους τα δεινά που συσσωρεύονται εις βάρος μας, ψηφισμένα από μια Βουλή που φανερά πλέον δεν μας αντιπροσωπεύει και καταλύει κάθε έννοια Δημοκρατίας και εφαρμογής ακόμη και του συντηρητικού Ελληνικού Συντάγματος !
Συναντιόμαστε για να χαράξουμε μια άλλη αυθεντικά δημοκρατική και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ πορεία στον τόπο μας, στα Βαλκάνια, όπου θέλουν να εγκλωβίσουν τις μεταναστευτικές ροές και στην Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία που διεκδικούμε ενάντια στη δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία πλέον καταφανώς μόνο καταστροφικές πολιτικές και Διαίρεση των Ευρωπαϊκών λαών προκαλεί !
Το «Δημοβούλιο Πολιτών», που σε λίγες μέρες γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια συνεχούς δημιουργικής λειτουργίας από την ίδρυσή του στην Πνύκα την 11η/11/2011, μας καλεί να συνδημιουργήσουμε σήμερα, επέτειο του «ΟΧΙ», έναν οδικό χάρτη αφύπνισης και δημιουργίας της Ελλάδας των ονείρων μας, που θα μας οδηγήσει σε ένα άλλο Σύνταγμα των Πολιτών για να ξεπεράσουμε τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση που μας οδήγησε το ισχύον και μαδημένο Σύνταγμα των Πολιτικών, που μας κυβερνούν, ως υπόδουλες μαριονέτες ξένων συμφερόντων και μας κλέβουν καθημερινά τον πλούτο και τις ζωές μας!
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
28 Οκτωβρίου 2015: Ανακοίνωση των «Ελληνικών Κοινοτήτων», ότι μαζί με το Εθνικό ΟΧΙ του 1940 και με επιβεβαίωση του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 εξαγγέλλεται και το πολιτικό ΟΧΙ με θεσμικό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ενάντια στο κομματοκρατικό Πολιτικό Σύστημα. Ως ημέρα Διακήρυξης για Πανελλήνια Δημοψηφισματική Εθνοσυνέλευση ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2016, που αποτελεί επέτειο της Διακήρυξης της Εθνικής Συνέλευσης, που συνέβη κατά την πρώτη Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου (20 Δεκεμβρίου 1821 - 16 Ιανουαρίου 1822).
15η Ιανουαρίου 2016: Έναρξη διαδικασίας για Πανελλήνια Δημοψηφισματική Εθνοσυνέλευση, ως συνέχεια της πρώτης Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, κατά την οποία ο αγωνιζόμενος για την εθνική του Ελευθερία Ελληνικός Λαός θέσπισε το Πρώτο Απελευθερωτικό Σύνταγμα, που ήταν το πιο άρτιο και Επαναστατικό Σύνταγμα της Ευρώπης για την εποχή του. Την ημέρα αυτή θα αναδειχθεί Συντακτική Επιτροπή από τις «Ελληνικές Κοινότητες» που θα συμπράξουμε, προκειμένου να συντάξει ένα Προσχέδιο του Νέου Συντάγματος, το οποίο θα κωδικοποιήσει προς παρουσίαση τους στη Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
1η Μαϊου (ΑΝΑΣΤΑΣΗ) 2016: Ανακοίνωση Σύγκλισης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και Ανακοίνωση του Προσχεδίου Νέου Συντάγματος, που θα τεθεί σε Διαδικτυακό Δημοψήφισμα πολλαπλών επιλογών για διαμόρφωση κάθε επιμέρους άρθρου του (Έγκριση, Απόρριψη, Σχόλια διαμόρφωσης) από πολίτες μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2016.
5η Ιουλίου 2016: Επέτειος του «ΟΧΙ» στο μοναδικό Δημοψήφισμα 41 χρόνων δήθεν Μεταπολίτευσης ( « Η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73….» ) και Σύγκλιση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης από πληρεξουσίους των Ελληνικών Κοινοτήτων και εθελοντές Κληρωτούς Πολίτες, που συντονίζει η Συντακτική Επιτροπή και η οποία αρχίζει την τελική διαμόρφωση για την ενσωμάτωση των σχολίων διαμόρφωσης στο προσχέδιο και σύνταξη του τελικού Σχεδίου Νέου Συντάγματος, που θα υποβληθεί σε Δημοψήφισμα από τους Έλληνες πολίτες για να αποτελέσει το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας
28η Οκτωβρίου 2016: Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση ανακοινώνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των άρθρων του Νέου Συντάγματος και την Κωδικοποίησή του σε τελικό συνολικό Κείμενο προς Δημόσια Διαβούλευση και υποβολή του σε Δημοψήφισμα .
15η Ιανουαρίου 2017: Δημοψήφισμα για υιοθέτηση ή μη του Σχεδίου Νέου Συντάγματος των Πολιτών για να αποτελέσει το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας. 

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ Κ Ο Ι Ν Ο Τ Η Τ Ε Σ (www.s120s.gr)
ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τηλ.: 210 3632000, Τ/Ο: 210 3610882, 
ηλ. Δ/νση: dimovoulio@gmail.com

4 σχόλια:

  1. Μακη ανημερα τετοια λαμπρη μερα κανε το μεγαλυτερο καλο που μπορεις σε αυτον τον πονεμενο τοπο και κλεισε το μπλογκ σου!
    Ο σαπιος και διευθαρμενος παρατηρητης ηρθε η ωρα να κλεισει!!! Με ανακριβειες σε σχεδον ολα τα αρθρα του(για να μην θυμηθουμε τα επικα αρθρα με τον Μυρωνα Μυριαλλη) με αναισχιντη διασπορα ψευδων ειδησεων που τρομοκρατουν και παρςπλανουν την κοινη γνωμη με τρομολαγνικες αναρτησεις και με αποποιηση ευθυνων καθε φορα που γινεται δημοσια παρατηρηση στον παρατηρητη!
    Κανε αυτο το καλο!
    Κλεισε το μπλογκ
    Χρονια πολλα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το κλείσει όπως εύχεσαι, εσύ που θα γράφεις τις μαλακίες σου;
    Σου το είπα κι' άλλη φορά, στο ξανά λέω και τώρα...δεν ''γουστάρης'' μην το κοιτάς, όπως εγώ ας πούμε που δεν ''ανοίγω'' το μπλόγκ του Μ.Χ !!
    Είσαι βιτσιόζος και σου αρέσει όμως, όπως οι ''γκόμενες'' που λένε...``πονάει...αλλά μ' αρέσει΄΄ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πρόβλημα, δεν πήρε τα χάπια του, πιστεύω μέχρι το απόγευμα να του περάσει, αλλιώς ο άνθρωπος είναι για δέσιμο. Κλινική περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΧΑΖΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΕΔΩ Η ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή