Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΝΟΣ ΝΙΦΛΗΣ ΧΛΕΥΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ: "ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ... ΝΤΙΡΛΙΝΤΙΡΛΙ"!!!

Αριστερά ο Μάνος Νιφλής και δεξιά ο κουμπάρος του Άκης Παυλόπουλος. Ο δεύτερος προσπάθησε να τον "επαναφέρει" στην τάξη και να του δώσει να καταλάβει το λάθος του να χλευάσει τα παράσημα των αξιωματικών, αλλά ο Μάνος Νιφλής συνέχισε ακάθεκτος! Αποκάλεσε τα παράσημα "ντιρλιντίρλι"!
Ντροπή! Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής, αυτός που οφείλει από τη θέση του και ως νέος που είναι και ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα, να τονώνει το πατριωτικό...


φρόνημα των Ελλήνων, όχι μόνο δεν έπραξε κάτι παρόμοιο, αλλά χλεύασε τα παράσημα των ηρώων Ελλήνων αξιωματικών! 
Με αφορμή την απόφαση να αφαιρεθούν κάποια από τα διακριτικά που υπάρχουν στο πέτο των αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων (παράσημα κ.α), ο Μάνος Νιφλής, -προφανώς- υπέρμαχος αυτής της απόφασης χλεύασε τα παράσημα λέγοντας να αφαιρεθούν τα ντιρλιντίρλι!!! 

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Ενώ βρισκόταν στον...αέρα στη χθεσινή Κυριακάτικη ραδιοφωνική εκπομπή του Real fm, μαζί με τον Άκη Παυλοπουλο, αντί να καταλάβει το λάθος που έκανε και να το πάρει πίσω και παρά την προσπάθεια του Άκη Παυλόπουλου να τον...επαναφέρει στην τάξη, κάνοντας λόγο για τη δυναμική που έχει η «παραθέα» στη στολή των αξιωματικών με τα παράσημα και τα άλλα διακριτικά στο πέτο τους, ο Μάνος Νιφλής συνέχισε ακάθεκτος τον χλευασμό,  ειρωνευόμενος τη λέξη «παραθέα» σε «δωμάτιο με θέα»!
Ντροπή και αίσχος, αυτό έχουμε να πούμε εμείς! Αν φτάνουμε στο σημείο να χλευάζουμε και τις ένοπλες δυνάμεις-τους ήρωες αξιωματικούς και τα παράσημα που φέρουν στο στήθος τους και μάλιστα αυτό να το κάνουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι δημοσιογράφοι, τότε μην αναρωτιόμαστε γιατί αυτός ο τόπος πάει κατά διαόλου!

Μην μας κάνει εντύπωση αν αύριο-μεθαύριο δούμε δημοσιογράφους να ζητούν να φύγει η ελληνική σημαία και το εθνόσημο, όχι μόνο από το πέτο των αξιωματικών, αλλά και από όλους τους δημόσιους χώρους!!!

15 σχόλια:

  1. Να ζητήσουμε και εμείς από τα ΜΜΕ να απολυθούν οι δημοσιογράφοι σαν τον Μάνο Νιφλή και κάτι άλλους που εκφράζουν ανθελληνισμό και σιχαίνονται την ελληνική σημαία και το εθνόσημο! Κάτι σαν τον Μάνο Νιφλή έσπρωξαν την Ελλάδα στον γκρεμό και έχουμε απαίσιες μνημονιακές κυβερνησεις που φέρνουν μηνμόνια, λαθρομετανάστες και σφάζουν στο ψαχνό και στο γόνατο τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ φορώ την μπλε φανέλα με εθνόσημο την ελληνική σημαία και εσύ Μάνο Νιφλή ως νέος άνθρωπος χωρίς μυαλό και γνώση δεν ξέρεις τι λες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο κάνω κι εγώ,γι αυτό πριν σχολιάσεις να ακούς την εκπομπή,καλό απόγευμα

      Διαγραφή
  3. Τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης βρίσκουν έφορο έδαφος.
    Η Εθνική συνείδηση μέρα με τη μέρα σβήνει και χάνεται.
    Το μεγάλο εμπόδιο για την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης
    (Δικτατορίας) παραμερίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως τα συγκρίνει με τα παράσημα που έχουν οι φλώροι του ΣΥΡΙΖΑ (καρότα) γιαυτό και του ξινίζουν αυτά των Αξιωματικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. Μάνος Νιφλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O διαχειριστής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κατέβασε από το προφίλ του στο FB σχόλια ακροατών που άκουσαν την εκπομπή που του έλεγαν ότι κάνει λάθος. Συνεχίστε να τον εμπιστεύεστε.Μάνος Νιφλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτέ δεν κατεβάζω σχόλια όσο υβριστικά και αν είναι σε βάρος μου. Το επαναλαμβάνω κι εδώ. Από' κει και πέρα, πού να ξέρω με τα διαδικτυακά τερτίπια τι γίνεται; Τι να απαντήσω σε αυτό; Καλώ όποιους έβαλαν σχόλια που υποστηρίζουν ότι κάνω λάθος, να τα ξαναβάλουν! Αύριο το πρωί θα ζητήσω το ηχητικό από τον Real fm!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι συριζαίοι δημοσιογράφοι είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και μισούν την Ελλάδα . Συκοφαντούν και χλεύαζουν τα πάντα γιατί ξέρουν ότι έχουν τον ΣΦΥΡΙΖΑ και καθαρίζει γι αυτούς . Και μια ερώτηση . Πόσα εκατ. Ευρώ έχουν βγάλει ΛΑΜΟΓΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Μάνο είναι αλήθεια ότι είσαι συριζαίος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΦΙΛΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ Κομαντάτε Τσε Γκεβάρα MR. ALEXIS φίλος των σμερικάνων ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ αύριο στην Τουρκία χαρίζει το Αιγαίο στον Ερντογάν Πασά . Αυτό το μήνυμα σύντροφε θα το σχολιάσεις αύριο στην εκπομπή σου η θα το λογοκρίνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 80% των ντιρλιντή είναι με γλύψιμο, σκύψιμο της μέσης και κολλητιλίκια. Οι πραγματικοί ελεύθεροι και αξιοπρεπείς αξιωματικοί είναι στην απομόνωση και στα ψυχιατρεία! Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα πολεμήσουμε, ΟΧΙ για τα λιλιά. Και το ΒΑΣΙΚΟ. Στην μάχη, φόρμες Εκστρατείας φοράμε, οι παραθέες είναι για τις δεξιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή