Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ; "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Επαναφέρουμε τη συνέντευξη-βίντεο που μας έδωσε πριν από 13 μήνες, ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος για το λαθρομετανατευτικό. Είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Τότε, δεν τον άκουγε κανείς, πολλοί θα τον έλεγαν γραφικό και φαντασιόπληκτο. Σήμερα, μπορούμε να καταλάβουμε τα προφητικά του λόγια. Ειδικά με πάνω από 600.000....

νέους λαθρομετανάστες (έστω πρόσφυγες) να έχουν εισβάλει στην Ελλάδα, μέσα σε ελάχιστους μήνες και κυρίως μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο κέντρο του Πρισιού και στο Μαλί. 
Δείτε τη συνέντευξη-σοκ!

5 σχόλια:

  1. ...Η Ελλάδα εξισλαμίζεται, αυτό είναι γεγονός. Το ποιός ευθύνεται για τον εξισλαμισμό της είναι φανερό... διότι όλοι βλέπουν την πολιτική βούληση των 300 προδοτών της Βουλής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην γίνουμε ούτε Συρία ούτε τρομοκρατημένες
    χώρες ή πόλεις, όπως το Παρίσι τις προάλλες ή το Μάλι στην Αφρική σήμερα.
    Η πολιτεία πρέπει να λάβει όλα τα νόμιμα και κατάλληλα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντάζεται κανείς ὅτι ἕνα κέντρο ἰσλαμικῶν σπουδῶν θά καταρτίζει καί θά παρακινεῖ τρομοκράτες. Αὐτή τήν ὥρα αὐτό συμβαίνει μέσα στίς μουσουλμανικές χῶρες. Αὐτοί πού σφάζουν, καταστρέφουν, λεηλατοῦν, βιάζουν καί ἀναγκάζουν τούς μετριοπαθεῖς μουσουλμάνους νά αὐτοεξορίζονται καί νά πνίγονται στίς θάλασσες εἶναι ἀκραιφνεῖς μουσουλμάνοι μέ σχολαστική ἰσλαμική μόρφωση, ζηλωτές τοῦ ἰσλαμισμοῦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διοικούντες την Ορθόδοξη Εκκλησία πώς ενεργούν για να κρατήσουν
    ακέραια την Πίστη μας στην Ορθοδοξία και ανόθευτη την Εθνική μας
    συνείδηση;;
    Πώς αντιδρά απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση που θέλει να εξαθλιώσει
    οικονομικά τους πολίτες, να καταργήσει τα σύνορα, την Εθνική συνείδηση,
    την Πίστη και να επιβάλει την Παγκόσμια Κυβέρνηση στους λαούς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Savvas Melikidis
    1 ώρα ·
    Οι καταγγελίες που καταθέτουν οι Ελληνες Πολίτες στην εισαγγελεία κατά του λαθρομεταναστευτικού-αφελληνισμού της χώρας μας δια μέσω της Αστυνομίας που είναι κι αυτή ενήμερη, η Ελληνική Δικαιοσύνη τις αποδέχεται πλήρως τις υιοθετεί και είναι σύμφωνη με όσα εμείς καταθέτουμε βάσει του Συντάγματος !!! Επίσης ενημερώνουμε απευθείας και τα Δημαρχεία όλων των πόλεων της Ελλάδας καταθέτοντας στο πρωτόκολλο του Δήμου κατεπείγον και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ εκάστοτε ΔΗΜΑΡΧΟΥ συμπεριλαμβάνοντας στην καταγγελία μας δεκάδες χιλιάδες υπογραφές Ελλήνων Πολιτών που είναι απόλυτα σύμφωνοι του δικόγραφου εφόσον βάζουν την υπογραφή τους κάτω από το άρθρο 120 του Συντάγματος και βρίσκομαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ σε διαρκή ετοιμότητα για την απελευθέρωση της χώρας μας με κάθε μέσο ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ακαριαία σε όλα αυτά τα καθάρματα ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ παραχωρώντας μάλιστα και χώρους προς εγκατάσταση των λαθρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εν καιρώ κατοχής και συνεχόμενης βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος όλοι αυτοί οι φυσικοί ηθικοί αυτουργοί των ξεκάθαρων εγκλημάτων έχουν προβεί ήδη σε αντισυνταγματικές ενέργειες εγκρίνωντας την παράνομη εγκατάσταση λαθρομεταναστευτών και θέλουν τα τέρατα να τους κάνουν και τζαμί που θεωρείται άσυλο (και όταν αυτοί οι λαθρομουσουλμάνοι θα πάρουν εντολή να σφάζουν τους Ελληνες θα έχουν άσυλο εκεί μέσα...!!!!!) ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!! Καθώς επίσης όταν επανέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ αυτά όλα τα καθάρματα διώκονται με τις χειρότερες των ποινών από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ και ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ κι εσείς ΞΥΝΕΣΤΕ, ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕΕΕΕΕ !!!!!! ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!!! ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι ΟΧΙ ως έρμαια σκλαβωμένα ερπετά και ανύπαρκτοι πεθαμένοι και άρρωστοι όπως θέλουν ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!! ΞΕκολλήστε και από τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΓΑΜΩΚΟΜΜΑΤΑ και τους ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΘΕΙΤΕ και ΠΡΑΞΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ενεργοποιήστε το άρθρο 120 του Συντάγματος αλλά επίσης πάρτε ενεργό μέρος στο να ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ να κάνετε γνωστή την πράξη σας και να πάρετε και επικυρωμένο αντίγραφο για αυτά που καταθέτετε αλλά ΕΠΙΣΗΣ και ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ και (ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ και μάλιστα ΝΟΜΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΛΕΟΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή