Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ!!!

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός λαμβάνει χώρα αύτριο το πρωί στο 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Χολαργού. Σύμφωνα με ανακοίνωση....

που εξέδωσε η Ένωση Γονέων: 
Αγαπητοί φίλοι γονείς είμαστε όλοι καλεσμένοι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών των Σχολείων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού να συνδιαμορφώσουμε τις προτάσεις της Ένωσης που έχει κληθεί να καταθέσει στη συζήτηση για το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου μας στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.
Η ανοιχτή συζήτηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00 στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.
Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ενημέρωση όλων των γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων για την Πρόταση του Στρατηγικού Σχεδίου που ο Δήμος έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση και για τα σημεία εκείνα που αφορούν σε θέματα παιδείας. Αφετέρου η ενημέρωση για το αρχικό σχέδιο εισήγησης των θέσεων της ´Ενωσης οι οποίες ολα ως θα συνδιαμορφωθούν και με τις δικές προτάσεις-παρατηρήσεις.
Γι αυτό είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή όλων μας. Όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε και να εκφέρουμε άποψη για τα θέματα που αφορούν στα παιδιά μας, το περιβάλλον τους και την καλλιέργεια τους για την τρέχουσα πενταετία. 


Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου θα το βρείτε στο
http://www.dpapxol.gov.gr

3 σχόλια:

  1. Όσο για την καλλιέργειά τους..., είμαι σίγουρη ότι θα είναι η αρτιότερη, με βάση την ιστορία μας και τις παραδόσεις μας! Θα κινείται σε εθνικά πλαίσια, με σεβασμό στην πατρίδα και στα ιδανικά μας!

    Όλα όσα δηλαδή πρεσβεύει και υποστηρίζει ο αγαπητός μας Πρωθυπουργός και βεβαίως ο αξιοσέβαστος Υπουργός Παιδείας.

    Μην ανησυχείτε λοιπόν. Κοιμηθείτε ήσυχοι απόψε, και... κοιμηθείτε γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου είναι καθαρά ανθελληνικό και προδοτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωπάτε καλέ!
    Α πα πα πα! τι λόγια είναι αυτά! ανθελληνικό το σχέδιο του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή