Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ: "ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ"!


Σε...άδειασμα του Γιάννη Κεχρή προχωρεί ο εκδότης-δημοσιογράφος Κώστας Δεληγιάννης, με επιστολή που μας έστειλε. 
Ιδού τι γράφει:
Διάβασα κατάπληκτος την παρέμβαση του φίλου μου Γιάννη Κεχρή (δείτε τη εδώ) για την συνέντευξη που πήρα από τον Δημήτρη Τούτουζα.Για πρώτη φορά στην καριέρα μου φίλος μού υποδεικνύει....


 πώς θα πρέπει να υποβάλω τις ερωτήσεις όταν παίρνω συνέντευξη. Ας είναι όμως το ξεπερνώ και μπαίνω στην ουσία του θέματος.Ο "Αντίλογος" με την συμπλήρωση ενός χρόνου διοίκησης του Δήμου από τον κύριο Αποστόλοπουλο αποφάσισε να δώσει βήμα σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων. Ξεκινήσαμε με τον δήμαρχο, ακολούθησε ο κύριος Τίγκας και ήταν η σειρά του κυρίου Κεχρή. 
Ο κύριος Κεχρής στον οποίο αποταθήκαμε, όχι μια, αλλά πολλές φορές για να πληροφορηθούμε τις απόψεις του για τα πεπραγμένα της διοίκησης Αποστολόπουλου, αλλά και γενικά για τα προβλήματα του Δήμου, μας είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει γιατί δεν γνωρίζει τι θα κάνει στο μέλλον και αν θα είναι υποψήφιος ξανά. Στις επίμονες προσκλήσεις για να μιλήσει ήταν πάντα αρνητικός. Αποταθήκαμε λοιπόν στον κύριο Τούτουζα που είναι το "νούμερο δυο" της παράταξής του. Ας μην αιτιάται λοιπόν εμάς για την συνέντευξη αλλά τον εαυτό του, που από ότι φαίνεται είναι αρκετά μπερδεμένος. Όταν πάντως αποφασίσει να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση, εδώ είμαστε να την φιλοξενήσουμε.Το να μας κάνει όμως υποδείξεις και να λογοκρίνει τις ερωτήσεις μας, αυτό μάλλον ως αστειο το εκλαμβανουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου