Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΕΚΔΩΣEI ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...

Ψήφισμα - Πρόταση
Συμπαράστασης στο Γαλλικό  λαό
του
Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Επικεφαλής της
Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης
ΠΡΟΣ: κ. Δήμαρχο
           κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
σας διαβιβάζω συνημμένα κείμενο ψηφίσματος για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Γαλλικού λαού. Πιστεύω ότι είναι επιβεβλημένο να εκδοθεί, γιατί αποτυπώνει τον αποτροπιασμό μας σε τέτοιες ενέργειες και την ιδιαίτερη ευαισθησία και συμπαράσταση των δημοτών μας.
(Το κείμενο που σας διαβιβάζω είναι δυνατόν να συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί κατά την κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου).

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού εκφράζει...

τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες αθώους συνανθρώπους μας και συσσώρευσαν απέραντη θλίψη σε τόσες και τόσες οικογένειες.
Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες με το να καταδικασθούν απλά αυτό από μόνο του δεν φθάνει, χρειάζεται να αποτελέσουν την ουσιαστική αφετηρία λήψης σημαντικών αποφάσεων από τις Κυβερνήσεις των χωρών της Ευρώπης αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πεποίθηση και πίστη μας είναι ότι η δημοκρατία δεν πρέπει να κινδυνεύσει από τέτοιου είδους καταδικαστέες ενέργειες, αντίθετα θα πρέπει να ισχυροποιηθεί για να τις αντιμετωπίσει και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει.
Η σκέψη των κατοίκων του Δήμου μας που είναι σταθερά και απόλυτα απέναντι σε τέτοιες ενέργειες, είναι κοντά στο Γαλλικό λαό που ζει δραματικές στιγμές. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένα.
Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο να συναντηθεί με το Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα για να εκφράσει τα συλλυπητήρια, την  αλληλεγγύη του και να του επιδώσει το παρόν ψήφισμα.  

                                                               Χολαργός, 16 Νοε.2015

8 σχόλια:

  1. Για τον Λαό της Συρίας Στρατηγέ και για τους δεκάδες χιλισδες που σφάχτηκαν από τους ισλαμιστές δολοφόνους δεν περισεύει ψήφισμα συμπαράστασης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πριν λίγους μήνες οι ισλαμοφασίστες του ISSIS δολοφόνησαν τους Μητροπολήτες και χιλιάδες Ελληνορθόδοξους Σύριους αφού τους βασάνισαν φρικτά κανένας ΜΑΥΤΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ δεν μίλησε για ψήφισμα σπαράστασης . Ότσν τα καθάρματα οι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΘΗΚΟΙ του Γ....... ISSIS εκσψαν ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ όλοι έκαναν το κορόιδο . Όταν οι χασάπηδες του ISSIS τίναξαν στον αέρα πριν από λίγες το Ρώσικο αεροπλάνο με εκατοντάδες νεκρούς οι εδώ πολιτικάντηδες αδιαφόρησαν προκλητικά . Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι του κατέβει του κάθε αργόσχολου συνοικιακού πολιτικάντη ...το ξεφουρνίζει...Απύθμενη η ένδοια.13ο δολοφονήθηκαν στο Παρίσι... Μήπως ο εν λόγω θα πρέπει να μας προτείνει κάτυ καλύτερο για τους 224 επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους που ανατίναξαν τα ίδια κωλόπαιδα του ISIS;Αριθμητικά αξίζουν πιο μεγάλης τιμής.. Ας προτείνει ο αργόσχολος αυτός να μετονομαστεί η οδός 17η ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ σε ...οδός θυμάτων τζιχατζηστών... Α..ρε στηλιάρι που θέλετε! ΑΣΧΕΤΟΙ κι ΑΜΕΤΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Τίγκα για καλό και για κακό πες στον Δήμαρχο και τους κουλτουριάρηδες Δημοτικούς Συμβούλους του ΣΦΥΡΙΖΑ να έχουν έτοιμο και κανένα ψήφισμα συμπαράστασης για εμάς τους Έλληνες γιατί σύντομα και εδώ θσ γίνουμε Παρίσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ 100.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ 500.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ? Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι Αθήνα τι Παρίσι κοντά είμαστε . Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φροντίσει και έχει στείλει μερικές χιλιάδες τζιχατζιστές δολοφόμους στην Ευρώπη και έχει κρατήσει άλους τόσους εδώ στην Ελλάδα για να γίνουμε ΚΟΥΓΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξω όλοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από την Ελλάδα . Κλείστε τα σύνορα ρε βρομο συριζαίοι . Έχετε κάνει την Ελλάδα ισλαμική αποικία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ξεχάσεις Στρατηγέ και τον Σύρο πρέσβη . Έχουν κάνει την Συρία ένα σπέραντο σφαγείο . Τους καίνε ζωντανούς τους χριστιανούς και δεν μιλάει κανείς . Και αυτοί άνθρωποι είναι . Όσο παραμένουν ανοιχτά τα σύνορα της χώρας μας οι ισλαμοφασίστες θα έρχονται κατά χιλιάδες και θσ σφάζουν αθώους ανθρώπους . Ποιοί κρύβονται πίσω από τον Τσίπρα κσι τα σκοτεινά του σχέδια διάλυσης της Ευρώπης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή