Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

"ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"! ΝΕΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ!

Νέες καταγγελίες έρχονται προς την εφημερίδα μας για τον γεωπόνο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού τον οποίο εξακολουθούν να επωνομάζουν "χασάπη", ειδικά μετά την τελευταία απάντηση της Δημοτικής Αρχής η οποία δόθηκε και δημοσιεύτηκε χθες εδώ.
Επανέρχονται οι κάτοικοι του Παπάγου αυτή τη φορά, με φωτογραφίες....


στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Εθνικής Αμύνης. "Δείτε" μας λένε, "πώς κατάντησε ο γεωπόνος του Δήμου δεκάδες ελιές. Ήταν δένδρα 5-6 μέτρων, δένδρα δεκαετιών και τα κατάντησε θάμνους"! 
Η οργή λοιπόν και η αγανάκτηση φαίνεται να είναι η επωδός της απάντησης του Δήμου. Μάλιστα, άλλοι κάτοικοι της οδού Ροδόπης στου Παπάγου, μας έκαναν λόγο για αντίστοιχες εικόνες με αυτές της οδού Βυζαντίου, ωστόσο δεν μας έστειλαν φωτογραφίες. 
Δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμος θα απαντήσει και αυτή τη φορά, πάντως, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, οι κάτοικοι δεν έχουν άδικο!
Τα...κουφάρια από τα κομμένα κλαδιά των ελιών κείτονται στον δρόμο! Υποτίοθεται ότι αυτά τα δένδρα θα έδιναν και ωραίους καρπούς! Το ιερό δένδρο της Ελλάδος, η ελιά είναι αυτή!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ? Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕ ...ΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή