Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ! ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ!!

Εν αναμονή της απόφασης του Ανδρέα Παππά όσον αφορά στην τύχη του ντέρμπι των αιωνίων βρίσκονται άπαντες στη Λεωφόρο.

Η εν Ελλάδι μητερα των μαχών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον...



Ολυμπιακό επρόκειτο να αρχίσει στις 19.30 (NOVA 1) στη Λεωφόρο, ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

Ο λόγος της καθυστερησης οφείλεται στην φωτοβολίδα που πετάχτηκε από οπαδούς του τριφυλλιού στον Φινμπόγκανσον, γεγονός που έχει καταστήσει αμφίβολη τη διεξαγωγή του ματς, μετά το αιτημα των Πειραιωτών να μη γίνει το ματς.

Πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση από τον διαιτητή, Παππά για την τύχη του αγώνα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου πάντως το ματς θα αρχίσει κανονικά αλλά αν συμβεί το παραμικρό ο ρέφερι θα το διακόψει. 

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Στραματσιόνι): 
Στιλ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Εσιέν, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Ζέκα, Μπεργκ, Καρέλης.

Ολυμπιακός (Σίλβα): 
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Ιντέγε.

Φωτοβολίδα πέτυχε τον Φινμπόγκασον - «Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα» δήλωσε ο Θεοδωρίδης

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού να έφτασε χωρίς κάποιο πρόβλημα στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στην καθιερωμένη βόλτα των παικτών της ομάδας του Πειραιά στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν φωτοβολίδες από τους οπαδούς του τριφυλλιού και μία εξ αυτών πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν προτίθεται να αγωνιστεί σ' αυτή τη «ζούγκλα», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Φωτοβολίδες κατευθυνόμενες έπεσαν πάνω στους παίκτες  μας. Ο νόμος του κ. Κοντονή είναι σαφής, δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Τραυματίστηκε ο Φινμπόγκασον έκαψαν το χέρι του, το ίδιο και ο Μιλιβόγεβιτς. Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα! Κύριοι, δεν έχετε το φιλότιμο να παίξουμε ποδόσφαιρο αλά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε με άλλους τρόπους να μας κερδίσετε. Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σύμφωνα με το νέο νόμο. Έπεσαν φωτοβολίδες κατευθυνόμενες. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα.»
Στο αποψινό ντέρμπι ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος μέσος με την παρουσία του στις προπονήσεις έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί, κι έτσι ο Ιταλός προπονητής θα τον ρίξει κατευθείαν στα... βαθιά, δίνοντάς του φανέλα βασικού απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο Αφρικανός άσος θα είναι βασικός στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», πιθανότατα με παρτενέρ τον Τάσο Λαγό.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς, που είχε αποκλειστεί από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το φιλικό με τη Ρωσία λόγω τραυματισμού και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ πέραν του Κροάτη εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κλωναρίδης, Καλτσάς, Βέμερ, Τελάντερ και Μπούρμπος.

Χωρίς Τσόρι αλλά με Σιόβα και Φορτούνη
Στην αντίπερα όχθη, οι Πε
ιραιώτες θα αγωνιστούν με τον Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Φορτούνη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες μέρες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, ωστόσο συμπεριελήφθησαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και θα ξεκινήσουν.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, που δεν κατάφερε να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν ακόμα οι Μπουχαλάκης, Μποτία και Πουλίδο με προβλήματα τραυματισμών.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

O διαιτητής του ντέρμπι
Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς αποτέλεσε την επιλογή της ΚΕΔ για το ελληνικό Clasico που θα 
διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Βοηθοί του ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Τάτσης (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ντέρμπι αιωνίων, μετά το 1-1 στο Φάληρο στις 14/4/2013.
Επεισόδια πριν από το ντέρμπιΣοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεωφόρο περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από τη θύρα 13 οπαδοί των «πρασίνων» συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν αντέδρασα
ν στις εντολές της αστυνομίας να μπουν ανά τμήματα στη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν δακρυγόνα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να απαντούν πετώντας τους πέτρες, σίδερα και γενικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Πάντως λίγο αργότερα η κατάσταση ηρέμησε, αφού βέβαια η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και μόνοι σας στις παρακάτω φωτογραφίες,  τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με την αστυνομία να έχει μετατρέψει σε «αστακό» τη Λεωφόρο. 







Μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς ξέσπασε νέος κύκλος επεισοδίων με οπαδούς και αστυνομικούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας








zougla.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου