Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Ο Γ. Σακκελαρίδης, σε αντίθεση με τον Νικολόπουλο παραιτήθηκε από βουλευτής και δεν κάθισε να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, όπως ήταν στις προθέσεις του! Γιατί άραγε;

Το πράγμα είναι απλό: εκβιάστηκε! Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τον εκβίασαν ότι θα του βγάλουν στη φόρα κάποια ΄'απλυτα! Θυμάστε πριν από λίγο καιρό τι είχε γίνει με ένα βιντεάκι με το καρότο!!! 
Αυτό λοιπόν του είπανε, ότι θα τον διασύρουν έτσι και παρέμενε βουλευτής και ψήφιζε ΟΧΙ!
Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Σακκελαρίδης πριν παραιτηθεί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος του ζήτησε ευθέως να παραιτηθεί. Αυτό ανακοίνωσε και το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. 
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τυα καταλάβετε...
Η επιστολή παραίτησης του κ. Σακελλαρίδη προς τον πρόεδρο της Βουλής, όπως αυτή αναγνώστηκε από τον κ. Κρεμαστινό, έχει ως εξής:
"Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και να σας ζητήσω να κινήσετε τις διαδικασίες αντικατάστασής μου.
Με εκτίμηση,
Γαβριήλ Σακελλαρίδης"
Την έδρα του κ. Σακελλαρίδη παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.
"Αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής"
Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει σε δήλωσή του ότι αδυνατεί να συμβάλει "στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής" και ως εκ τούτου "η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν" για τον ίδιο "μονόδρομο", όπως αναφέρει.
Στη ίδια δήλωση ευχαριστεί τους πολίτες της Α' Αθήνας για την εκλογή του τον Γενάρη, όσες και όσους συνεργάστηκαν μαζί του από τότε μέχρι και σήμερα, αλλά και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του "μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή" του.
"Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία", καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου