Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"!

Οι προδότες Τσίπρας-Καμμένος που μας έβαλαν στο 3ο Μνημόνιο, μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, βρίσκονται αντιμέτωποι με μπαράζ κατηγοριών που έρχεται από τα ευρωπαϊκά κράτη αναφορικά με ό,τι...


συνέβη στο Παρίσι. Οι Ευρωπαίοι πλέον θεωρούν την Ελλάδα ως την πέτρα του σκανδάλου, ως τη χώρα που είναι ανίκανη να ελέγξει  μόνη της τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες που εισβάλλουν σε αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τζιχαντιστής ο οποίος πέρασε από τη Λέρο και έφτασε στο Παρίσι, για να σκορπίσει τον όλεθρο και την καταστροφή στη γαλλική πρωτεύουσα! Η δημόσια ομολογία της χώρας μας ότι τουλάχιστον 20.000 μετανάστες δεν ελέγχθηκαν, δεν ταυτοποιήθηκαν και πέρασαν από τα νησιά προς άγνωστη κατεύθυνση (Ελλάδα ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες), βάζει τη χώρα μας με την πλάτη στον τοίχο. Οι δανειστές σφίγγουν τη θηλιά στις διαπραγματεύσεις και θα εκβιάσουν την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να δοθεί καμία δόση, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακεφαλαιοποίηση, αν δεν αποδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση το μοίρασμα του Αιγαίου και την παραχώρηση της φύλαξής του και στους Τούρκους! 
Οι επόμενες μέρες, με την επίσκεψη του Τσίπρα στην Τουρκία είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η καταστροφή φαίνεται πιο κοντά από ποτέ, με τους οσφυοκάμπτες Τσίπρα-Καμμένο να είναι "ικανοί" να κάνουν πίσω και σε εθνικά θέματα, με παραχώρηση της εδαφικής μας κυριαρχίας στους Τούρκους!

2 σχόλια:

  1. Οι ευρωπαίοι είναι υπεύθυνοι με αυτά που κάνουν εκεί και εδώ...μην μας βγουν και από πάνω τώρα. Ας μαζευτούν όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι Αμερικάνοι και να τους πάρουν στο σπίτι τους, τούς εγκληματίες που μας έχουν φορτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi TOYΡΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ;
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή