Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ-ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Με αφορμή το παρέμβαση-χαστούκι του Βύρωνα Πολύδωρα προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον κ. Παρασκευόπουλο που αμνηστεύει τα κοινά εγκλήματα, λάβαμε καταγγελία από τον Δρ. Παναγιώτη Μιλτιάδους, Πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών Απόδοσης Πολιτικής Δικαιοσύνης -- ( ΚΙ.Π.Α.ΠΟ.Δ. ) ο οποίος λέει φοβερά και τρομερά για το κράτος-απατεώνα το οποίο στρέφεται κατά των πολιτών...

αρνούμενο να διορίσει δικηγόρο σε όσους από αυτούς το δικαιούνται ως"Ευεργέτημα Πενίας"! Ουσιαστικά παραβιάζει τον ίδιο τον νόμο το κράτος! 
Δείτε τι καταγγέλει ο κ. Μιλτιάδους!
"Συμφωνούμε Απόλυτα με τον κο Βύρωνα Πολύδωρα και επιπλέον αναφέρω ότι η ΑΠΟΔΟΣΗ Δικαιοσύνης σε ένα Κράτος Δικαίου ΔΕΝ Δύναται να Εφαρμόζεται με Απόρριψη Δίκαιων Αιτημάτων για Διορισμό Δικηγόρου με το Ευεργέτημα Πενίας, την οποίαν εξάλλου επιβάλλει το ίδιο το Κράτος δια των οργάνων του, σε αυτούς τους πολίτες. Η Άρνηση και Άδικη και Εγκληματική Απόρριψη γίνεται αυτό το διάστημα εν Γνώσει του Υπουργού Δικαιοσύνης, από προέδρους Τμημάτων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών και ΚΑΛΩ τους Δημοσιογράφους να μας Καλέσουν για λεπτομέρειες. Δηλαδή το Κράτος ''ΔΙΚΑΙΟΥ'' (???) ΖΗΜΙΩΝΕΙ Έλληνες πολίτες Ασύστολα και Ανάλγητα και θέλει να Προστατεύει και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του αυτή με ΑΠΟΡΡΙΨΗ των Δίκαιων Αιτήσεων διορισμού Δικηγόρου?? Κράτος ΑΠΑΤEΩΝΑΣ ?? ΑΙΣΧΟΣ και Αύξηση Αγώνα ...". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου