Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 536). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε και ήδη διανέμεται το 536 τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Με πλούσια θεματολογία και αποκλειστικά ρεπορτάζ. 
Το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας με τίτλο "Εξαφανίζουν ολοκληρωτικά τη μεσαία τάξη" αφορά στο έγκλημα των Τσίπρα-Καμμένου οι οποίοι με μοχλό το ασφαλιστικό και τις υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών εξοντώνουν κυριολεκτικά την μεσαία τάξη! 
Το αποκλειστικό μας δημοσίευμα βρίσκεται στην 6η σελίδα: "Η συμμορία...

Τσίπρα-Καμμένου γνώριζε από τον Γενάρη του 2015 για το κλείσιμο των τραπεζών και τα Capital Controls. Συμπαιγνία σε βάρος του λαού η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση! Ξεσκεπάζουμε το μυστικό της εν γνώσει τους δολοφονίας της ελληνικής οικονομίας"! 
Στην 7η σελίδα "κατακεραυνώνουμε" την Χαρά Καφαντάρη, με τα πολιτικά ρουσφέτια της και τον διορισμό του άνδρα της σε δημόσιο οργανισμό!
Στην 8η σελίδα θέτουμε το ζήτημα των φημών για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο πρώην σχολείο Μακρή στην Αγία Παρασκευή και τη διάψευση που κάνει ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος. 
Στην Αγία Παρασκευή αφορά και το ξήλωμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, μετά από ενέργειες του Δημάρχου και επιτροπής κατοίκων. Στην ίδια σελίδα υπάρχει αφιέρωμα στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού, όπως επίσης και αναφορά στον θάνατο του πρώην Μητροπολίτη Κοζάνης Αμβρόσιου ο οποίος είχε διατελέσει και προϊστάμενος του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. 
Στην 33η σελίδα κυριαρχεί το συγκλονιστικό συμβάν του αιφνίδιου θανάτου της Ευαγγελίας Καμαράτου, συζύγου του γνωστού Άρη Καμαράτου. Η οικογένεια της εκλιπούσης δημοσιεύει και Ευχαριστήριο προς όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος της. 
Στην ίδια σελίδα υπάρχει και άρθρο-σκληρή κριτική προς τη δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού, του πρώην δημοτικού συμβούλου και ιατρού Αλέξανδρου Νομικού. 
Στην 5η σελίδα δημοσιεύεται αφιέρωμα στο νέο βιβλίο του πολυγραφότατου Βύρωνα Πολ΄θδωρα, καθώς και ρεπορτάζ για τον μεγάλο Ιπποκράτη Δάκογλου ο οποίος απεβίωσε προ ημερών. Ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να σπάσει τον κώδικα του Πυθαγόρα. 

Η εφημερίδα μας ήδη διανεμήθηκε στα καταστήματα του Χολαργού και στο ΚΕΠ της πόλης, ενώ εντός των ημερών θα διανεμηθεί στο ΚΕΠ Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, καθώς και στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού και Παπάγου.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου