Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΞΥΛΟ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

αναδημοσίευση από το scoops.gr
Εξοργισμένοι οι Σερραίοι αγρότες έκαψαν τη σημαία του Σύριζα και πέταξαν αυγά στα γραφεία του μνημονιακού κόμματος...


Φωνές, γιουχαΐσματα και εντάσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Σερραίας βουλευτή του κόμματος, Αφροδίτης Σταμπούλη στην Πλατεία Εμπορίου στις Σέρρες από εξαγριωμένους αγρότες που καίνε την σημαία του κόμματος και πετάνε αυγά.
Μετά την πανσερραϊκή αγροτική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας που αρχικά κατευθύνθηκε στο βουλευτικό γραφείο της Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και ακολούθως στα γραφεία του Σύριζα.
Εκεί αγανακτισμένοι οι αγρότες αλλά και οι επαγγελματίες έκραξαν τον διευθυντή του πολιτικού της γραφείου και αμέσως μετά έκοψαν τη σημαία του κόμματος και την πέταξαν κάτω στο εξαγριωμένο πλήθος που την έκαψε.
Ακολούθως οι αγρότες πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος.

1 σχόλιο:

  1. Ξύλο στους βρομο κλεφταράδες ανθέλληνες συριζαίους . Θα πληρώσουν τα εγκλήματα τους εναντίον του Ελληνικού Λαού . ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή