Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΕΓΙΝΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ...

Από μαθήτρια, είχε αποφασίσει τι θα γίνει μεγαλώνοντας. Η Τερέζα Κουίκ, κόρη του Τέρενς Κουίκ και της Μαρίνας Ελευθερουδάκη, δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά....



 βήματα του πατέρα της, ούτε της μητέρας της. Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.
Οπως λέει η ίδια, οι γονείς της είχαν άποψη για αυτή την απόφασή της. Η μητέρα της, της πρότεινε να γίνει ηθοποιός, αλλά ως χόμπι και όχι ως κύρια επαγγελματική απασχόληση επειδή είναι επισφαλής.
Ο πατέρας της δεν της έκρυψε ότι ήθελε να την δει δημοσιογράφο, αλλά σεβάστηκε την επιλογή της και της είπε ότι πρέπει να κάνει αυτό που αγαπά.
Η Τερέζα, πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στο θεατρικό σανίδι το 2010, στην παράσταση «Η Αρκούδα» του Τσέχοφ.
Είχε άγχος αλλά το ξεπέρασε γρήγορα. «Το θέατρο είναι πολύ δύσκολο είδος, επειδή βρίσκεσαι εκτεθειμένος στη σκηνή μπροστά από τα μάτια του θεατή. Ωστόσο, έχει μια ιδιαίτερη μαγεία, που την νιώθεις αμέσως».
Ωστόσο, παραδέχεται ότι την ίδια ελκύει περισσότερο η κάμερα, ίσως λόγω DNA.
Αυτή την περίοδο, η Τερέζα, ενώ σπουδάζει στο τμήμα «Τheater & Arts» Deree, συμμετέχει ως βοηθός σκηνοθέτη στη μαύρη κωμωδία «Big Baby».
Πρόκειται για την παράσταση που ανεβάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η θεατρική συντροφιά «Ομάδα», με τους Ιωακείμ Κάσδαγλη και Τερέζα Κρητικού, ενώ σκηνοθετεί η Ιωάννα Μπακαλάκου.
Εκτός από την ηθοποιία η Τερέζα ασχολείται και με τις περιφερειακές τέχνες. Γι' αυτό στην παράσταση που θα ανεβάσει με τη σχολή της, το «Celebration», ασκεί καθήκοντα ενδυματολόγου.
 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου