Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ "TV MΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Το θέμα έθεσε ο Β. Λεβέντης, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφία από συνάντηση του σίπρα με Τούρκο επιχειρηματία-καναλάρχη! Η κυβέρνηση...

θα είναι υπόλογη για ένα ακόμη έγκλημά της, εφόσον γίνει. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.gr, λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης, ζητώντας επιτακτικάνα μην κλείσουν τηλεοπτικά κανάλια αλλά και απάντηση για το αν σκοπεύει να δώσει άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 4 τηλεοπτικές άδειες που σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση αφορούν τους Β. Βαρδινογιάννη, Μ. Κυριακού, Γιάννα Αγγελοπούλου και έναν Τούρκο με τον οποίο «ο κ. Τσίπρας γνωρίστηκε καλά στην Τουρκία».
«Δεν μου απαντήσατε, το έχω θέσει εδώ και ημέρες. Θα δώσετε άδεια τηλεοπτική σε Τούρκο; Να βγείτε να απαντήσετε ευθέως και κατηγορηματικά: Κύριε Λεβέντη δεν δίνουμε άδεια σε τούρκο επιχειρηματία» είπε μιλώντας στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης.
Παράλληλα προειδοποίησε την κυβέρνηση για έντονες αντισδράσεις αν κλείσει ιστορικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας: «Εκπροσωπώ την Θεσσαλονίκη παρότι επέλεξα την έδρα της Αθήνας. Σας προειδοποιώ: Αν κλείσετε κανάλια όπως το Μακεδονία, δεν θα ανεβαίνει βουλευτής σας μέχρι τη Λάρισα» είπε με έμφαση.
Πρότεινε δε στην κυβέρνηση αντί να δώσει λιγότερες άδειες να θεσπίσει αυστηρούς κανόνες σε ότι αφορά τον οικονομικό έλεγχο και τον πλουραλισμό,
Για να καταλήξει: «Και το λέω εγώ που ήμουν θετικά διακείμενος έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και ήμουν διαταθειμένος να δώσω και την ψήφο μου. Πού να δώσω την ψήφο μου; Στο κλείσιμο καναλιών; Στις ορδές μετακλητών; Στο να κάνετε ό,τι γουστάρετε στις διοικήσεις των νοσοκομείων; Αυτό είναι το ηθικό σας πλεονέκτημα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου