Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

SOS! ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ:Ι ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! 
Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο σε Χολαργό-Παπάγου! Εδώ και λίγο καιρό μια συμμορία νεαρών (λέγεται ότι είναι τέσσερα άτομα) που...


κυκλοφορούν κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες με μηχανές μεγάλου κυβισμού, εντοπίζει νέους και νέεες που περπατούν αμέριμνοι στον δρόμο, και τους ζητά ό,τι έχουν επάνω τους: χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Οι κακοποιοί αυτοί τους απειλούν με μαχαίρι, ενώ δεν διστάζουν ακόμη και να γρονθοκοπήσουν το θύμα σε περίπτωση που  προσπαθήσει να αντισταθεί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τουλάχιστον 10 άτομα (μαθητές-μαθήτριες) έχουν πέσει θύματα αυτής της συμμορίας, μάλιστα ένα από αυτά ληστεύθηκε λίγα μέτρα μακρυά από το αστυνομικό τμήμα Χολαργού! 
Προφανώς και είναι σε γνώση της Αστυνομίας τα περιστατικά αυτά, αν και πριν από 10 μέρες που είχε φτάσει καταγγελία στην εφημερίδα μας για παρόμοια ληστεία στην πλατεία Ευρώπης (άνω Χολαργός), η Αστυνομία δεν γνώριζε τίποτε. 
Συστήνουμε στους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα τους κατά τις βραδινές-νυχτερινές ώρες, διότι υπάρχει πιθανότητα να πέσουν θύματα της εν λόγω συμμορίας η οποία φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον Χολαργό-Παπάγου για τις εγκληματικές της ενέργειες. 

2 σχόλια:

  1. SOS! Ξενόφερτοι ψευδοπολιτικοί, ληστεύουν τους Έλληνες. Είναι αδίστακτοί και απειλούν με φυλάκιση όσους αντιστέκονται στην ληστοσυμμορία του εβραίου A.Cipra kαι του ντόπιου συνεργάτη του P.Kammenou.
    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, την λεία από τα κλοπιμαία, την στέλνουν στο λημέρι τους, στην τράπεζα των τοκογλύφων Ρότσιλντ.
    Προσοχή, όσοι έχουν ακόμη μετρητά, να αποφεύγουν περιοχές που έχουν εφοριακούς σαν τον Αλεξιάδη, γιατί κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος τί μέτρα έχει πάρει;Εχει νοικιάσει πανάκριβη σεκιούριτι αλλά μηδέν αποτέλεσμα.Αλλιώς μας τα έλεγε προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή