Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ! ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!! ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ...

Οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μακαριστός Χριστόδουλος έφευγε...

από κοντά μας! Χτυπημένος από καρκίνο, καρκίνο που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι του τον "φύτεψαν", άφηνε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας ταυτόχρονα πίσω του "ορφανούς" όλους εμάς! 
Ο Χριστόδουλος ήταν ο θρησκευτικός ηγέτης που συνένωνε όλο το έθνος των Ελλήνων, ανεξάρτητα από το αν ήταν πιστοί ή όχι. Ποιος ξεχνά αυτό το "σας πάω" απευθυνόμενος προς τους νέους με σκουλαρίκια και παράξενο ντύσιμο! 
Ήταν ο θεόπνευστος καθοδηγητής ο οποίος αντιστάθηκε στην ισοπέδωση του έθνους και της Πατρίδας μας, ισοπέδωση που είχαν ετοιμάσει οι παγκοσμιοποιητές. Όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια τα είχε προβλέψει ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Γι' αυτό οι παγκοσμιοποιητές φρόντισαν πρώτα να τον εξοντώσουν και μετά άνοιξαν το έδαφος ελεύθερο για να αλώσουν τη χώρα μας και τον λαό της! 
Αν ο Χριστόδουλος σήμερα ζούσε, δεν θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν θα το επέτρεπε ο φωτισμένος ηγέτης. Ήταν ο αυτός που είχε σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης, συνεγείροντας δύο και πλέον εκατομμύρια κόσμου στο Σύνταγμα. Ήταν ο ηγέτης που πρώτος είχε αντιταχθεί στους εχθρούς της Πατρίδας. 

Σήμερα, μας λείπει όσο ποτέ! Σήμερα που το έθνος οδηγείται σε εξόντωση από τους εχθρούς του (ξένους και ντόπιους υπηρέτες τους), έχουμε ανάγκη τον Μακαριστό Χριστόδουλο!
Χριστόδουλε, βόηθα μας! Πρέσβευε υπέρ ημών στον Κύριο για τη σωτηρία μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου