Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ STAR ΕΛΛΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ "ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 700 ΕΥΡΩ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΚΥΡΙΑ! ΌΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ!!!

Μας πιάνουν οι πολιτικοί στο δούλεμα και μας φλομώνουν στα ψέματα, μην μας φλομώνει και η ωραία εστεμμένη Ευαγγελία Αραβανή. Μας είπε ότι θα μπορούσε να ζήσει με άνδρα που κερδίζει μόνο 700 ευρώ! Η κυρία μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι κάνει σχέσεις με άνδρες που ...φυσάνε το χήμα. Μέχρι και με εφοπλιστή τα έφτιαξε η κυρία. Διαβάζουμε το ρεπορτάζ του womenonly.gr για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές:
 Ο χωρισμός της Ευαγγελίας Αραβανή από το Γιώργο Μελισσανίδη, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως πάνω στο όμορφο μοντέλο. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μία σχέση της Αραβανή απασχολεί ...

τον Τύπο. Εμείς κάναμε μια αναδρομή στο παρελθόν και ανακαλύψαμε έρωτες της Ευαγγελίας με γοητευτικούς άνδρες (με μία μικρή κλίση στους εφοπλιστές) που απασχόλησαν λιγότερο ή περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες, με πολλά on off. Και ο οριστικός χωρισμός τους, όμως, δεν ήταν και ο πιο πολιτισμένος, αφού η κάθε πλευρά άφηνε να εννοηθεί ότι έφταιγε η άλλη για το χωρισμό.
Μετά το χωρισμό της από τον Κώστα Φραγκολιά, η Αραβανή έβγαινε για σύντομο διάστημα με τον εφοπλιστή Βασίλη Τρίκαρδο, ο οποίος επίσης μόλις είχε χωρίσει από τη Μαριέττα Χρουσαλά. Το ειδύλλιο αυτό δεν προχώρησε, και δεν υπάρχουν και κοινά ενσταντανέ από την περίοδο εκείνη.
Την περίοδο που συνεργάζονταν στον Όμορφο κόσμο, οργίαζαν οι φήμες ότι η ήταν κάτι παραπάνω από συνεργάτες με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντως, η Ευαγγελία τη "σχέση" αυτή την έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.
Η αλήθεια είναι ότι τη χρονιά εκείνη (2008) είχαν "χρεώσει" στην Αραβανή πολλές σχέσεις. Μία από αυτές, αφού δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, ήταν και με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Αν και οι καλά γνωρίζοντες υποστήριζαν εκείνη την εποχή ότι ανάμεσα τους υπήρξε ένα έντονο φλερτ και έβγαιναν, αλλά τελικά δεν είχε διάρκεια. 

Το 2009 η σχέση της Ευαγγελίας με τον "μοντελοκατακτητή" Σέρο Μύρτα απασχόλησε τον Τύπο. Ο χωρισμός τους ήταν πολιτισμένος και παρέμειναν φίλοι. Μάλιστα, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε να λέει τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του μοντέλου.
Δυόμιση χρόνια κράτησε η σχέση της με τον Κώστα Μπερτάκη, ιδιοκτήτη του κέντρου Teatro. Αυτή ήταν και από τις πιο σοβαρές σχέσεις του μοντέλου, και πολλοί περίμεναν ότι θα είχε ευτυχή κατάληξη, αλλά τελικά η σχέση τους έληξε άδοξα το καλοκαίρι του 2012. Τότε που λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή της ο Ηλίας Βρεττός.
Δύο χρόνια και κάτι κράτησε η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ετούτος ο έρωτας θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας, με έκπληξη μάθαμε ότι το μοντέλο έδωσε το τέλος.
Η Ευαγγελία άφησε εν μία νυκτί τον Ηλία Βρεττό για τα μάτια του επιχειρηματία Γιώργου Μελισσανίδη, με τον οποίο όμως χώρισαν πια.


2 σχόλια:

  1. Και που είναι το δικό σου πρόβλημα;
    Η κυρία διαθέτει κάτι και το πουλάει.
    Ζηλεύεις που δεν σου κάθεται εσένα, επειδή είσαι φτωχομπινές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως αυτές οι λεγάμενες αυτές να μην λένε ψέματα στον κόσμο ότι θα πήγαινα με άτομα που κερδίζουν 700 ευρώ που κάτι δεν ισχύει. Πάντως αυτές οι λεγάμενες λειτουργούν μνημονιακά, μελετημένα γιατί πηγαίνουν με πλούσιους και με πολύ νεοταξικούς ματσό που έχουν πολλά λεφτά και ισχύ παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή