Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ! ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση των Λεωφόρων Παιανίας - Μαρκοπούλου και Κορωπίου - Αεροδρομίου στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης ξεκινούν ουσιαστικά, τις κινητοποιήσεις τους οι Μεσογείτες αγρότες.
Η σχετική απόφαση ελήφθη στη συνέλευση των εκπροσώπων των....

αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, το απόγευμα της Τρίτης.
Ο σχεδιασμός αναφέρει ότι περισσότερα από 200 τρακτέρ θα βρεθούν στον συγκεκριμένο κόμβο και σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr θα υπάρχει ανοικτή γραμμή με τα μεγάλα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας προκειμένου να συντονιστεί το κλείσιμο των δρόμων όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα.
Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι στόχος των Μεσογειτών αγροτών είναι να παραμείνουν στο σημείο όχι μόνο την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη και ίσως και τις επόμενες ημέρες όπως ακριβώς θα «λειτουργήσουν» και τα άλλα μπλόκα της περιφέρειας.
Πάντως οι αγρότες δεν προτίθενται να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές με τους μετακινούμενους στην περιοχή και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε μηανοκίνητη πορεία στην Αττική Οδό.
Στην κινητοποίηση μετέχουν οι Αμπελουργικοί Συνεταιρισμοί Σπάτων και Παιανίας, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Μαρκοπούλου, Κερατέας, Σπάτων, Παιανίας, Καλυβίων – Σαρωνικού, ο Συνεταιρισμός ΜΑΡΚΟ και η ΕΝΟΑΑ.
·        Παρακαλούνται όλα τα πατριωτικά κόμματα, κινήσεις, ομάδες να στηρίξουν τους αγρότες μας.
·        Είναι η τελευταία ελπίς σωτηρίας των Ελλήνων, του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας. Είναι ο σπινθήρας που περιμένουν οι μπολιασμένοι.
·        Δεν αγωνίζεσθε για να μη περάσει το ασφαλιστικό. Αγωνίζεσθε «υπέρ βωμών και εστιών». Η Μάχη του Μαραθώνος θα ωχριά σε περίπτωση ανατροπής του σάπιου πολιτικού μας συστήματος, γιατί θα αποτελέσει το έναυσμα εξέγερσης όλης της Ευρώπης.  
·        Έλληνες εγερθείτε-ενωθείτε και αρθείτε στο επίπεδο των περιστάσεων.
·         
Στέργιος Σμυρλής
6944325056

7 σχόλια:

 1. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ . ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά τα καθάρματα του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ησυχάσουν εάν δεν καταστρέψουν την Πατρίδα μας σε όλη την Επικράτεια . Και τα ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ του Παρθενώνα θα γκρεμίσουν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Πρέπει μέσα από ένα ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ να ανατρέψουμε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ και να τους τιμωρήσουμε σκληρά για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ εναντίον του Ελληνικού Γένους . ΑΡΚΑΔΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εικόνες ντροπής σήμερα στην Αθήνα όταν παραγωγοί έδωσαν δωρεάν 50 τόνους τρόφιμα σε χιλιάδες πεινασμένους Έλληνες . Εικόνες ντροπής των πεινασμένων Ελλήνων κάνουν τον γύρο του κόσμου . Που είσαι ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ .να δεις τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ τους πολιτικούς να εξοντώνουν ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ξεσηκωθείτε ΡΕ να τους Γ..... ... τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ της Γ....... αριστεράς . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διέλυσαν την χώρα οι ξεφτιλισμένοι αναρχοσυριζαίοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πέθανε φτωχός και δέσμιος των αληταράδων αριστερών, που κάνουν πάρτυ στο κουφάρι του Ελληνικού λαού, πουλώντας ότι απέμεινε στους συνεργάτες τους, τοκογλύφους.
  Πέθανε φτωχός, δέσμιος, αλλά υπερήφανος που προσπάθησε να σώσει την ΕΛΛΑΔΑ και τίμησε την στολή του Έλληνος Αξιωματικού, όσο λίγοι Έλληνες!! Πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ...γιατί από γενίτσαρους πήξαμε!!!
  ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις τους προδότες πολιτικούς να λεηλατούν την χώρα . Σήκω Παπαδόπουλε να σώσουμε την χώρα από τα καιάρματα και τους κλέφτες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ . ΧΩΡΙΣ ΦΤΩΧΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή