Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"...

Στο ασφαλιστικό του Τάσου Γιαννίτση, αναφέρθηκε εγκωμιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του αντιπαράθεση στη βουλή με τον πρωθυπουργό, ως πρόεδρος πια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε λοιπόν να καταλογίσει στον ΣΥΡΙΖΑ την...

απόρριψη του «ασφαλιστικού Γιαννίτση» το 2001, ρωτώντας χαρακτηριστικά «τι έκαναν τότε οι συνδικαλιστές σας». Η απάντηση που δεν πήρε βέβαια, είναι πως οι συνδικαλιστές του Συνασπισμού (του 4%) τότε, έκαναν ακριβώς ότι και εκείνοι της ΔΑΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Μανώλη, αλλά ακόμα και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.

Απέρριψαν ασυζητητί το σχέδιο της κυβέρνησης Σημίτη και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την απόσυρσή του, όπως τελικώς και έγινε. Ως εκ τούτου, το να εκθειάζει κανείς το 2016 την πρόταση για το ασφαλιστικό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το 2001, είναι κάπως… «κατόπιν εορτής».

Στην συγκεκριμένη παρατήρηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τότε ακόμα ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως «μαζί ήμασταν τότε στη Νέα Δημοκρατία, πολεμώντας το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιαννίτση».

Σε κάθε περίπτωση, ο Τάσος Γιαννίτσης θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα δικαιωμένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, γνωρίζοντας «κατόπιν εορτής» όπως ήδη σημειώσαμε, την αναγνώριση από βουλευτές τόσο του ΣΥΡΙΖΑ (Νάσος Αθανασίου) όσο και από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Εκτός βέβαια, αν το "καρφί" του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πήγαινε στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά στον τότε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή που δεν είχε στηρίξει τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση.
periodista.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχεις ούτε εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη και ούτε το κόμμα σου το μνημονολαθρόφιλο η νουδούλα της πεντάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή