Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ!

Απειλές κατά του πρωθυπουργού της Βρετανίας εξαπέλυσε το Ισλαμικό Χαλιφάτο μέσω βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο...

«Σκοτώστε τους, όπου τους συναντήσετε» είναι ο τίτλος του βίντεο, μέσω του οποίου γνωστοποιείται ότι οι δράστες των «χτυπημάτων» στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν τέσσερις Βέλγοι, τρεις Γάλλοι και δύο Ιρακινοί​
Στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Κάμερον κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην οποία εκφράζει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη του βρετανικού λαού στη Γαλλία, λίγο μετά τις αιματηρές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι. Η εικόνα«παγώνει» και εμφανίζεται μια λεζάντα που λέει: «Όποιος σταθεί στο πλευρό των απίστων θα γίνει στόχος των σπαθιών μας», την ίδια στιγμή που ο Βρετανός πολιτικός μπαίνει στο στόχαστρο ενός ελεύθερου σκοπευτή.

«Σκοτώστε τους, όπου τους συναντήσετε» είναι ο τίτλος του βίντεο, μέσω του οποίου γνωστοποιείται ότι οι δράστες των "χτυπημάτων" δτη γαλλική πρωτεύουσα ήταν τέσσεις Βέλγοι, τρεις Γάλλοι και δυο Ιρακινοί.«Τα λιοντάρια που γονάτισαν τη Γαλλία»

Μιλώντας στα αραβικά και τα γαλλικά, πολλοί από αυτούς δηλώνουν ότι «το μήνυμά τους απευθύνεται σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον συνασπισμό» υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 2014 πλήττει θέσεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία. Οι εννέα τζιχαντιστές που εξαπέλυσαν τις επιθέσεις στο Παρίσι αποκαλούνται «λιοντάρια που γονάτισαν τη Γαλλία».

Το βίντεο περιέχει και αποσπάσματα από τις επιθέσεις στο Παρίσι, τις επιχειρήσεις των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας, καθώς και από τις αεροπορικές επιδρομές βρετανικών μαχητικών σε Ιράκ και Συρία.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου