Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ", ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 540)! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε το 540 τεύχος μηνός Μαϊου της εφημερίδας μας "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής". Διανέμεται στα τοπικά δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου, στα ΚΕΠ των δύο περιοχών, καθώς και στα καταστήματα του Χολαργού. 
Οι αναγνώστες-συνδρομητές μας θα παραλάβουν στο σπίτι τους μεθαύριο, μέσω ΕΛΤΑ! 
Πρωτοσέλιδο-κεντρικό θέμα είναι "ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ...ΚΟΦΤΗ"! Αποκαλύπτουμε πώς και γιατί οι ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος τα έχουνε κάνει εδώ και καιρό "πλακάκια" με τους...
τοκογλύφους προσφέροντάς τους στο...πιάτο όλα τα φορολογικά στοιχεία των Ελλήνων φορολογουμένων. Τι είδαν μέσα στα κομπιούτερς οι τοκογλύφοι και πήραν απόφαση για αιφνίδιο θάνατο των περισσότερων Ελλήνων! Δεν τους καλοφαίνεται που επί 6 χρόνια...αντέχει ο λαός και θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εξόντωσής του. 
Στα υπόλοιπα θέματα, ο θάνατος-σοκ 42χρονου καθηγητή Μέσης Ελπαίδευσης, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε στον Άνω Χολαργό, μετά από τουλάχιστον 5 εβδομάδες από τον θάνατό του, εξαιτίας της έντονης δυσωσμίας που ανέδυε! 
Ένα εκπληκτικό άρθρο του δασκάλου Σταύρου Σκανδάλη, αλλά και επιστημονικό άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου (οδοντιάτρου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού). 
Το γνωρίζετε ότι άλλαξε όψη το Κοιμητήριο Χολαργού; Μας το εξηγεί με άρθρο της η Τζίνα Αρβανίτη, Εντεταλμένη ΣύμβουλοςΤεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Η κυρία Αρβανίτη, με νέο άρθρο της αναφέρεται στις λεπτομέρειες της ολοκλήρωσης του έργου "Βρεφονηπιακός σταθμός στη συμβολή των οδών Βερσή και Αλευρά στην Κοινότητα Παπάγου". 
Μην χάσετε την εφημερίδα μας...

1 σχόλιο: