Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΡΟΜΩΝ, ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ...ΓΗΠΕΔΩΝ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΓΟΥΔΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ....

Μεγαλεπήβολους στόχους έχει ο Τσίπρας ο οποίος με τα εγκαίνια....

δρόμων, μουσείων, πάρκων, αλλά και γηπέδων, θεωρεί ότι θα κάνει τον κόσμο να τον ξαναψηφίσει! Ειδικά μετά το Ο.Κ. που εδωσε για τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μητροπολιτικό πάρκο "Γουδή", προκειμένου να ξεικινήσουν τα έργα για τα νέα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, ο Τσίπρας πιστεύει ότι θα έχει τις συμπάθειες των οπαδών των δύο δημοφιλών ομάδων!
Θέλει να ξεπεράσει τον Πατακό ο άνθρωπος. Γι' αυτό δεν έχει σκοπό να αφήσει την εξουσία... 

7 σχόλια:

  1. Καλύτερα είναι να εξαφανιστεί ο Τσίπρας και η λαθροπερέα του και να πάνε στον αγύριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι παντα γινεται με τις δικτατοριες....
    Οταν ο δικτατορας ειναι και ζομπι, τοτε τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα για τον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες τώρα. Ούτε μια τρίχα από τα "φρύδια" του Παττακού δεν είναι...
    Κρίμα, γιατί είναι και θείος του ο "μυστράκιας" και δεν του έμοιασε καθόλου στην φιλοπατρία!
    Αλλά αν έχεις μεγαλώσει στην ΚΝΕ, αυτόν τον χαρακτήρα σου διαμορφώνουν, του προδότη και του ψεύτη!!
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποια...κορόϊδα, χαρήκαν όταν έπεσε η "χούντα" του Παπαδόπουλου. Μετά "κατάλαβαν" ότι την χούντα του Παπαδόπουλου την έριξε η χούντα του Ιωαννίδη(Γιόχανις,εβραϊκής καταγωγής) και πολύ-πολύ αργότερα, τα ίδια...κορόϊδα, κατάλαβαν ό,τι τις χούντες τις έριξαν οι..."σαλταδόροι", που έκαναν οργιώδες πάρτι με τα χρήματά τους, γίναν δισεκατομμυριούχοι(σε δραχμές) και εκατομμυριούχοι(σε ευρώ)με την διασπάθιση δημόσιου χρήματος, ρεμούλες, μίζες και λαμογιές πάσης φύσεως("δωράκια" Μαυρίκη, Τσοβόλα δώστα όλα και άλλα χαριτωμένα) και σήμερα, οι ίδιοι "σαλταδόροι"(ή τα παιδάκια τους)τα...προσκυνημένα "σαλταδοράκια", Κούλης, Τζέφρυ, τσιπράκος κλπ κλπ, τους παίρνουν σπίτια, μαγαζιά, συντάξεις και μισθούς!!!
    Μόνο που τα σπίτια, οι συντάξεις, τα μαγαζάκια και οι μισθοί έγιναν με πολύ κόπο από τον λαό, ενώ αυτοί οι προσκυνημένοι, δεν κόπιασαν καθόλου και ποτέ στην ζωή τους...για να "αποκτήσουν" θώκους και εκατομμύρια ευρώ, ξεπουλώντας τον λαό δλδ, τα..."κορόϊδα"!!!
    Και για να μην "παρεξηγηθώ", συγκαταλέγομαι κι'εγώ στα "κορόϊδα" αυτής της χώρας.

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Μέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες . Θυμάμαι τα ευλογημένα χρόνια της επταετίας Παπαδόπουλου και κάνω σύγκριση με τα σημερινά σκοτεινά χρόνια της αριστερής αλητοκρατίας των απατεώνων πολιτικών . Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Μέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες . Θυμάμαι τα ευλογημένα χρόνια της επταετίας Παπαδόπουλου και κάνω σύγκριση με τα σημερινά σκοτεινά χρόνια της αριστερής αλητοκρατίας των απατεώνων πολιτικών . Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος . Ζήτω η 21 Απριλίου 1967 . Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι το τελευταίο ΟΧΥΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στην φασιστική κομμουνιστική ληστοσυμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή