Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ, ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ


Μπορεί να μην έχουμε καμία σχέση με τα κόμματα, ούτε βεβαίως και με ...
τη Χρυσή Αυγή, βρισκόμαστε σταθερά και εκ πεποιθήσεως απέναντι από όλα τα κόμματα (γιατί αυτός είναι ο ρόλος του σωστού δημοσιογράφου), αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το αίσχος των απαράδεκτων μεθοδεύσεων που έγιναν σε βάρος των βουλευτών της Χ.Α. από τους δήθεν του συνταγματικού τόξου! 
Αντί λοιπόν να κινηθούν διαδικασίες για να εξεταστούν οι ορθές καταγγελίες της Χ.Α. τιωρούνται οι βουλευτές της επειδή αποκάλυψαν τα αίσχη!
Συγκεκριμένα, σε επιστολή που απέστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζονται οι ανθελληνικές πράξεις των 4 μουσουλμάνων βουλευτών, που φωτογραφίζονται με σημαίες της τουρκίας, λάβαρα που παρουσιάζουν την Ελληνική Θράκη ως… «ανεξάρτητη» και πορτραίτα του (εξισλαμισμένου Εβραίου) σφαγέως Κεμάλ. Και όμως, αντί να γίνοιυν σεβαστά τα όσα κατήγγειλε, κινλήθηκαν διαδικασίες σε βάρος της χ.α.! 
οι της Χ.Α. απαιτούν να κληθούν και οι 4 σε απολογία και να πάψουν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις κατά της 'Χ.Α.', που μοναδικό της …«έγκλημα» είναι η αποκάλυψη της Αλήθειας και ο αγώνας υπέρ Πατρίδος.

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ :
    Βούτσης: Οι Έλληνες Βουλευτές Δεν Είναι Ανάγκη Να Έχουν Πατρίδα Την… Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
    «Κανένας Έλληνας Βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα, διότι οι Έλληνες Βουλευτές εκλέγονται».Με άλλα λόγια ο Βούτσης μας λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να πιστεύουν και να θεωρούν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε άλλη πατρίδα (την Τουρκία, την Αλβανία, τα Σκόπια;) από την στιγμή που εκλέγονται!!!!
    ****ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή