Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ...ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ! ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ;

Ο Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου επιμένει να κατέβει για Δήμαρχος ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Ν.Δ. Έδωσε το...χρίσμα μόνος του στον εαυτό του και ποιος τον σταματά! Ήδη έχει νοικιάσει δύο εκλογικά κέντρα, ένα σε κάθε Δήμο:
Το πρώτο εκλογικό κέντρο είναι αυτό που είχε και στις προηγούμενες εκλογές (φωτό), ακριβώς πάνω από την καφετέρια TEASE, ενώ το νέο εκλογικό κέντρο βρίσκεται στου Παπάγου (φωτό), δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου, εκεί όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Δημοτική Επιχείρηση του Παπάγου, η οποία και έκλεισε πρόσφατα.
Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, ο Νικολάου μόλις ξενοικιάστηκε ο χώρος, πλησίασε αμέσως τον ιδιοκτήτη και του είπε: "Σου δίνω 10.000 € για να το νοικιάσω έως τον Νοέμβριο". Αμέσως επετεύχθη η συμφωνία.
Τώρα, αν το τελικό συμφωνηθέν ποσό είναι 10.000 € ή λιγότερα, αυτό δεν τον ξέρουμε, πάντως γεγονός είναι ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επείσθη αμέσως από το...κύρος του Νικολάου!!!
Το ότι ο Νικολάου έχει λεφτά είναι γεγονός, άλλωστε ο άνθρωπος δεν το κρύβει. Το ότι κυκλοφορεί με την πολυτελή Mercentes και το τζιπ 4χ4 , μαρτυράει πολλά. Το ότι ..φυσσάει το χρήμα με άνεση για να κλείνει συμφωνίες σαν την παραπάνω, προλαβαίνοντας όλους τους αντιπάλους του, είναι πασιφανές.
Σε σημείο μάλιστα που πολλοί λένε: Το δημαρχιλίκι είναι και μια προσοδοφόρα επιχείρηση! Και δεν εννοούμε τίποτε παραπάνω εκτός από τα έξοδα παραστάσεως της τίμιας δουλειάς του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου