Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ένιψε τας χείρας της η Ν.Δ. ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ ΠΑΠΑΓΟΣ- ΧΟΛΑΡΓΟΣ

στο έλεος των πολιτικών
δεινοσαύρων-ιπποπόταμων Νικολάου και Ξύδη 
οι δημότες των δύο πόλεων!!!


Η Ν.Δ. (στις 2 Σεπτεμβρίου) τελικά  αποφάσισε να μην παράσχει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο που προέρχεται από τον χώρο της. Ενώ είχε την δυνατότητα να στηρίξει -έστω και την τελευταία στιγμή τον Ηλία Αποστολόπουλο, ο οποίος υπέβαλε αίτημα υποψηφιότητας, αποφάσισε να ...νίψει τας χείρας της και ουσιαστικά να παραδώσει στο έλεος των πολιτικών δεινοσαύρων Νικολάου και Ξύδη τους δήμους Παπάγου-Χολαργού! Πρόκειται για πολιτικά απαράδεκτη ενέργεια από την πλευρά της Ν.Δ. να μην υιοθετησει τις αρχές του Σαμαρά, ο οποίος με την εκλογή του στην θέση του Προέδρου, μιλούσε για ανανέωση! Αυτή είναι η ανανέωση; Ένας Δήμαρχος 73 ετών (Ξύδης), που εκλέγεται επί 4 συνεχείς τετραετίες, αρχομανής και ένας άλλος Δήμαρχος (Νικολάου) που μέσα σε 8 χρόνια διοίκησης, κατάφερε να βυθίσει τον Χολαργό στα χρέη, υποθηκεύοντας το μέλλον της πόλης και των δημοτών της! Αντί η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της να στείλει στο σπίτι τους αυτούς τους πολιτικούς δεινόσαυρους-ιπποπόταμους, τούς δίνει το ελεύθερο να διεκδικήσουν για μια ακόμη φορά το στέμμα του δημοτικού άρχοντα!  Άλλο που δεν θέλουν αυτοί, οι οποίοι, ήδη αισθάνονται...έφηβοι (πάνω φωτό)!!!
Ήδη, οι άλλοι επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής, έβαλαν την ...ουρά στα σκέλια και προσπαθούν να ...σώσουν τον εαυτό τους αναζητώντας προστασία κάτω από την σκέπη των παλαιοντολογικών αυτοδιοικητικών! Ο Κώστας Τίγκας, που σε συνέντευξή του στην εφημερίδα μας, χαρακτήρισε τους Νικολάου-Ξύδη "δημάρχους του χτες", προσχώρησε στον συνδυασμό του Νικολάου.
Η Σοφία Χρήστου και αυτή θα συνεργαστεί με το ψηφοδέλτιο του Νικολάου.
Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος θα συνεργαστεί με τον Ξύδη. 
Όλοι οι παραπάνω υποβάλλουν τα σέβη τους στις ξεθωριασμένες, μπαγιάτικες και δίχως προοπτική μέλλοντος υποψηφιότητες Νικολάου-Ξύδη! 
Να πούμε "Καληνύχτα σε Χολαργό-Παπάγο";
Δεν θα το κάνουμε. Από την εφημερίδα αυτή θα δώσουμε τον αγώνα μας να  αποδοκιμαστούν και να καταψηφιστούν οι πολιτικοί δεινόσαυροι Νικολάου-Ξύδης. Σύντομα θα υπάρξουν άλλες λύσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου