Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!


Εν μέσω απίστευτης λιτότητας,  την ώρα που οι δημότες Χολαργού-Παπάγου (και όχι μόνον) στενάζουν κάτω από τα σκληρά και στυγνά μέτρα του ΔΝΤ με περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, ο δήμαρχος Νικολάου βρήκε τρόπο να στραγγίξει ακόμη περισσότερο τον δημόσιο κορβανά προκειμένου να πραγματοποιήσει αδαπάνως, μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας!
Χωρίς ο ίδιος να ξοδέψει δεκάρα τσακιστή, χρησιμοποιώντας τα λεφτά των δημοτών, βγήκε στον Χολαργό με το πολυτελέστατο-πανάκριβο τριμηνιαίο περιοδικό του δήμου Χολαργού (φωτό δίπλα), το οποίο δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκθειάζει το δημοτικό έργο του Νικολάου!!! 
Με το πρόσχημα ότι το περιοδικό αυτό είναι ενημερωτικό, αν και αφορά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο και θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, ο Νικολάου  σκοπίμως και για ευνόητους, προπαγανδιστικούς για τον ίδιο λόγους, τύπωσε το περιοδικό τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά διατίθεται προς διανομή μέσα στον Οκτώβριο!!!
Πρόκειται για πρόκληση του χειρίστου είδους, μια και το συγκεκριμένο περιοδικό, το οποίο επαναλαμβάνουμε, το πληρώνουν οι δημότες, αποτελεί αποκλειστικό προπαγανδιστικό υλικό στα χέρια του Νικολάου!!!
Δηλαδή, για μια ακόμη φορά ο Νικολάου έπιασε κοροΐδα τους Χολαργιώτες, βάζοντάς τους να πληρώσουν το δικό του πανάκριβο, προεκλογικό  έντυπο!!!
Αυτόν τον πονηρό Δήμαρχο θα εμπιστευτούν και πάλι οι Χολαργιώτες; Αυτόν τον Δήμαρχο θα επιλέξουν οι δημότες Παπάγου να διαχειρίζεται τα οικονομικά του δήμου τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου