Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ

                                                                        
 Η τελευταία Σύνοδος στις Βρυξέλλες, για την οποία ο κ. Παπανδρέου επαίρεται ότι επέτυχε να μην επιβάλλεται η ποινή της στέρησης του δικαιώματος ψήφου στις οικονομικά απείθαρχες χώρες, ουσιαστικά άνοιξε την κερκόπορτα από την οποία εισέρχεται η ...νέα μεταλλαγμένη μορφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Με την αλλαγή -έστω και μερικώς- της συνθήκης της Λισσαβώνας, της Συνθήκης δηλαδή που θεσπίζει τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για την μετεξέλιξη της Ένωσης σε έναν οργανισμό, όπου όχι μόνο θα ακυρώνεται η αρχή της ισότητας μεταξύ των χωρών-μελών, αλλά που  θα αποτελεί φασιστικό CLUB  δύο ηγεμονιών, με τις απείθαρχες οικονομικά χώρες να είναι φόρου υποτελείς στους δανειστές της, χωρίς δικαίωμα ψήφου!!!
Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί που έχει υποκλιθεί στην ποδιά της, σχεδιάζουν την νέα Ε.Ε. στα μέτρα φασιστικής συνταγής, όπου συν τω χρόνω οι χώρες-μέλη της θα αποτελούν τους οικονομικούς αιμοδότες Γερμανίας και Γαλλίας. Οι εκτός Γερμανίας και Γαλλίας λαοί, θα εργάζονται ως είλωτες, αποδίδοντας  δυσβάσταχτους φόρους στις δύο αυτές ηγεμονίες! 
Ήδη η πιέσεις που άσκησε η Μέρκελ για επιβολή κυρώσεων στις δημοσιονομικά «αδιόρθωτες» χώρες της Κοινότητας, πέρασαν ως ένα βαθμό. Σε πρώτη φάση δεν υιοθετήθηκαν οι παραλογισμοί της  Καγκελαρίου περί απαγόρευσης του δικαιώματος της ψήφου,  στις απείθαρχες οικονομικά χώρες. Όμως, αφού μπήκαν στο τραπέζι αυτές οι εξωφρενικές-φασιστικές απαιτήσεις, κάποια στιγμή-σύντομα- θα επανέλθουν με μεγαλύτερη σφοδρότητα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η εξέλιξη ήταν, αν μη τι άλλο, αναμενόμενη.

    Το 4ο Ράϊχ απορρέει από το τεράστιο δημοκρατικό έλλειμμα που κυριαρχεί στους κόλπους της ΕΕ από την ίδρυση της πάλαι πότε ΕΟΚ το 1957.

    Όμως οι πραγματικές αιτίες του δημοκρατικού ελλείμματος μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει αλλού να αναζητηθούν.

    Για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε την ρίζα του κακού θα πρέπει να γυρίσουμε τη μηχανή του χρόνου τουλάχιστον μισόν αιώνα πίσω. Πιο συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, το 1944.

    Μυστική έκθεση δείχνει πώς οι Ναζί προγραμμάτισαν ένα τέταρτο Ράϊχ ... στην ΕΕ!
    Το χαρτί είναι μεγάλης ηλικίας και εύθραυστη η δακτυλογράφηση του ενώ είναι και έντονα εμφανές το ξεθώριασμα. Αλλά η Αμερικανική υπηρεσία απόρρητων εγγράφων EW-128 Pa το διατήρησε σε ψύξη, σχεδόν από τον καιρό που συντάχθηκε, τον Νοέμβρη του 1944.

    Το έγγραφο, επίσης γνωστό ως Red House και είναι μία λεπτομερής έκθεση απολογισμού της μυστικής συνεδρίασης στο Maison Rouge Hotel στο Στρασβούργο στις 10 Αυγούστου 1944.

    Εκεί, οι Ναζί συζήτησαν με μια ελίτ ομάδα Γερμανών βιομηχάνων ένα σχέδιο για τη Γερμανία μετά τον πόλεμο και την (προετοιμασία των Ναζί) στην επιστροφή στην εξουσία και να εργαστούν για μια ισχυρή γερμανική αυτοκρατορία.

    Το σχέδιο αυτό άρχισε αργά αλλά σταθερά να παίρνει σάρκα και οστά το 1990 με την επανένωση της Γερμανίας υπό την καθοδήγηση του καγκελάριου Χέλμουτ Κολ.

    Έπρεπε να φτάσουμε στον 21ο αιώνα για να δούμε το φιλόδοξο εγχείρημα των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών να ολοκληρώνεται με την άνοδο της Αγγέλας Μέρκελ στο τιμόνι της "ατμομηχανής" της ευρωπαϊκής οικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή