Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΤΡΩΝ!!!



Πρόκειται περί ανικανότητας των …υπευθύνων της γεωπονικής υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού! Πώς να ερμηνευτεί διαφορετικά το γεγονός ότι ένας υγιής μέχρι χθες ευκάλυπτος, από τους πιο ψηλούς του Χολαργού (στην οδό Φανερωμένης 2), αποκεφαλίστηκε, χωρίς να συντρέχει κανείς λόγος!
Κάποιοι από την…αρμόδια υπηρεσία του Δήμου… σκέφτηκαν ότι επειδή ψήλωσε το δένδρο, έπρεπε να κλαδευτεί!!! Ήρθε το συνεργείο των άσχετων, ανέβηκαν με το ειδικό γερανοφόρο όχημα στα ψηλότερα κλαδιά του δένδρου και άρχισαν να το πετσοκόβουν!!!
Την επομένη, έπεφταν από μόνα τους και άλλα κλαδιά, εγκυμονώντας πια κινδύνους για την ασφάλεια των περαστικών. Ειδοποιήθηκε και πάλι  το συνεργείο των άσχετων και ιδού το αποτέλεσμα: Το δένδρο κυριολεκτικά αποκεφαλίστηκε!
Ρωτήσαμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Δασκαλόπουλο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «πράγματι κάτι πήγε στραβά στην διαδικασία και είχαμε αυτή την άσχημη εξέλιξη».
Αυτοί που ευθύνονται για το... στυγερό έγκλημα είναι σίγουρα κομπογιαννίτες. Είναι σαν να πάει κάποιος για απλό κούρεμα και ο…κουρέας αντί για τα μαλλιά να του κόψει το σβέρκο!
Μήπως δήμαρχε, πρέπει κι εσύ να… «πάρεις κεφάλια»;

1 σχόλιο: