Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καταστροφείς του Ελληνισμού, φαντασθείτε 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται εναντίον της χώρας μας

Κατωτέρω:
«Οι συμπλοκές... καλά κρατούν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Μεταξύ μεταναστών και κατοίκων.  Επίθεση κατά αυτοκινήτων χθες βράδυ στην είσοδο της Εγνατίας»
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3593&catid=13   

Επίθεση κατά αυτοκινήτων χθες βράδυ στην είσοδο της Εγνατίας


Την ώρα που η Κυβέρνηση διευκολύνει τους αλλοδαπούς να παίρνουν πιο εύκολα άδειες παραμονής στη χώρα μας (σχετικά έγραψε χθες πρωτοσέλιδα ο «Π.Λ.»), η γειτονική μας Ηγουμενίτσα είναι… καζάνι που βράζει.
Στην πόλη και στις γύρω περιοχές κυριαρχεί πλέον ο… νόμος της ζούγκλας, με την κατάσταση μέρα με τη μέρα να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι διαπληκτισμοί και οι συμπλοκές μεταναστών με κατοίκους είναι συχνό φαινόμενο και, όπως σημειώνουν Ηγουμενιτσιώτες δεν θα αργήσει να γίνει το κακό, εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.
Νέο περιστατικό συμπλοκής σημειώθηκε προχθές βράδυ, όταν στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας ήρθαν στα χέρια δυο κάτοικοι της περιοχής, με μια ομάδα αλλοδαπών ασιατικής καταγωγής, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε καταστήματα και σε σταθμευμένα Ι.Χ. καθώς και σε δυο υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Τελικά η Αστυνομία συνέλαβε τους δυο Έλληνες και έναν  αλλοδαπό. 
Πιο αναλυτικά: όπως αναφέρει το «Ράδιο Ηγουμενίτσα 89,2», στις 10 το βράδυ της Δευτέρας, δυο λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν με δυο  Έλληνες (αδέλφια) στο Λαδοχώρι, αφού οι πρώτοι ενοχλούσαν καθημερινά τα αδέρφια, είτε επαιτώντας, είτε απαιτώντας χρήματα. Όταν οι Έλληνες αντέδρασαν, δέχθηκαν ομαδική επίθεση από 100 και πλέον  λαθρομετανάστες.
Με ξύλα, λοστούς, τσεκούρια και πέτρες έσπασαν καταστήματα και αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην περιοχή του Λαδοχωρίου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, που δέχθηκαν και αυτοί την επίθεση των λαθρομεταναστών. Αποτέλεσμα της επίθεσης είναι ένα περιπολικό με σπασμένο παρμπρίζ και ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας με σπασμένα τζάμια. Πάνω από πέντε είναι και τα σπασμένα αυτοκίνητα κατοίκων που τα είχαν σταθμεύσει κάτω από τα σπίτια τους, ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν και σε τρία καταστήματα.
- Χθες βράδυ μετανάστες, στην σήραγγα εισόδου της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα, πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα και προξένησαν ζημιές σε τουλάχιστον δέκα Ι.Χ. και ένα λεωφορείο.
***
- Το θέμα με τους λαθρομετανάστες στην Ήπειρο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Και κυρίως στην Ηγουμενίτσα, αφού εκεί συγκεντρώνονται οι περισσότεροι, λόγω του λιμανιού. «Οι Κυβερνώντες, από τα γραφεία τους στην Αθήνα  αδυνατούν να επιλύσουν το σοβαρό αυτό κοινωνικό θέμα, αφού βρίσκονται μακριά από το πρόβλημα και κυρίως γιατί αυτοί δεν το ζουν καθημερινά» έλεγε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και απευθύνει έκκληση στους τοπικούς Φορείς να δράσουν άμεσα, πριν είναι πολύ αργά…

=====================================================================

Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό. Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ. Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα. Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση, αριστερών (με ή χωρίς εισαγωγικά" κομμάτων που έπαιξαν και παίζουν το παιγνίδι της Νέας Τάξης και των Δασκαλοπουλαίων; Μετά την καταστροφή που προξένησαν όλοι οι ανωτέρω και με τα προβλεπόμενα να συμβούν με βεβαιότητα στη χώρα μας οι κύριοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν.
Καθώς αυτοί που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν λαθρομετανάστευση «χωρίς
ποσοστώσεις» κύριε Χρυσοχοΐδη και λοιποί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου