Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Νέα κλοπή και λεηλάτηση διαμερίσματος σημειώθηκε στην οδό Κλειούς και Αναστάσεως (γωνία) .
Η κατάσταση είναι τραγική.

Σε λίγο θα κάνουμε σκοπιές με βάρδιες οι πολίτες στους δρόμους μας για να προστατέψουμε γονείς,αδελφές,γυναίκες και παιδιά.

Διαχειριστής και ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στέλνουν αγωνιώδεις επιστολές-εκκλήσεις διότι πλέον οι πολίτες του Χολαργού ζουν σε συνθήκες πολέμου!!! 

Αγαπητοί Φίλοι ,

 Πίσω από τον κάδο για υλικά ανακύκλωσης ,στη γωνία Αναστάσεως και Κλειούς, βρισκόταν (και ίσως είναι ακόμη εκεί) μία σπασμένη πόρτα.
Η πόρτα αυτή ανήκε στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της ομώνυμης πολυκατοικίας και η οποία κατεστράφη με λοστό από διαρρήκτες.
Φυσικά το διαμέρισμα λεηλατήθηκε.
Το καταπληκτικό είναι ότι το σπίτι παρέμεινε για δύο-τρεις μέρες ανοικτό, στο έλεος οιουδήποτε άλλου, αφού η ιδιοκτήτρια κυρία Κουντούρη  έλειπε σε διακοπές και κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό (είναι οροφοδιαμερίσματα).
Η αποκάλυψη έγινε τυχαία από την ένοικο του 5ου ορόφου, που πάτησε τον ανελκυστήρα στον 4ο αντί του 5ου ορόφου από λάθος, προχθές Τρίτη το πρωί.
Η διάρρηξη πρέπει να έγινε το Σαββατοκύριακο γιατί το συνεργείο καθαριότητας πηγαίνει και εκεί Παρασκευή και Τρίτη .
Αυτά, για ενημέρωση και προβληματισμό.

Ο διαχειριστής Α. Μιχαλόπουλος , κατ’ εντολή του κυρίου Π. Πολυχρονόπουλου για ενημέρωση όλων μας και γνωστοποίηση  αυτούσιας της επιστολής του  .

19/7/2012 

Σημείωση Διαχειριστή

Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη , μην την υποβαθμίζει κανείς. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους μας και πλήρης αλληλοκάλυψη. Είναι πολεμικές οι συνθήκες πλέον και χρειάζονται άλλα μέτρα. Έχετε τα τηλέφωνα των συνιδιοκτητών μας καθώς και τα emails τους και ελέγχετε πάντα τα σπίτια όλων και όχι μόνο το δικό σας.

Γίνομαι κουραστικός, το γνωρίζω αλλά θα το λέω συνέχεια ακόμα και αν ξεπερνώ τα όρια της γραφικότητας.

ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

Τα μάτια και τα αφτιά σας όχι 14 αλλά 144 και με τον παραμικρό θόρυβο δραστηριοποιηθείτε με μεγάλη προσοχή, εξυπνάδα και πονηριά .
Ο Διαρρήκτης είναι προετοιμασμένος.
Να είστε και εσείς με όποιον τρόπο θεωρείτε καλύτερο για εσάς !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου