Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΎΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ"!!!

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Winona Ryder σε συνέντευξή της στο περιοδικό V. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει θύμα σχολικής βίας, του επονομαζόμενου ως "bullying”.

Συμμαθητές της την κακοποίησαν και μετά από απόφαση των γονιών της διέκοψε την παρακολούθηση μαθημάτων στο σχολείο, συνεχίζοντάς τα στο σπίτι. Όμως, αυτή η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος έδωσε το έναυσμα στην διάσημη ηθοποιό να εντάξει στην ζωή της την τέχνη, παρακολουθώντας συγκεκριμένα μαθήματα στο Αμερικάνικο Ωδείο του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, κυνηγοί ταλέντων την εντόπισαν και έτσι της έγινε η πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Lucas” κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο στον κινηματογραφικό χώρο.
Για το περιστατικό σκληρής βίας που δέχτηκε στο σχολείο εξομολογήθηκε: "Είχα έμμονη ιδέα με τον Bugsy Malone και είχα κόψει τα μαλλιά μου κοντό αγορίστικο. Θυμάμαι μια μέρα οι διάδρομοι στο σχολείο μου ήταν άδειοι και ξαφνικά άκουσα κάτι συμμαθητές μου να με φωνάζουν ομοφυλόφιλη. Δεν πίστευα ότι απευθύνονταν σε εμένα και έκανα προσπάθεια να τους αποφύγω σαν αν έπαιζα σε ταινία".
fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου