Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΝ...ΕΚΑΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! ΤΟΥ ΗΡΘΕ...ΠΕΣΚΕΣΙ 21.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ!

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι άνεργος, ο οποίος περνούσε τα διόδια χωρίς να πληρώνει, ως υποστηρικτής του κινήματος "Δεν Πληρώνω", καλείτε να πληρώσει περισσότερα από 21.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, του ζητούν να καταβάλει 427 ευρώ για καθεμία από τις...

178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα το χρέος του να φτάνει τα 21.787 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις.
Ο άνεργος αρχαιολόγος έλαβε πριν από λίγες ημέρες ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του, όπως είπε μιλώντας στο Mega.
Μάλιστα, ο κ. Θεοφάνου ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είπε το κόμμα στήριζε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. «Εκανα λάθος ίσως στο ότι πίστευα ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τώρα, ο άνδρας που είναι άνεργος από τον περασμένο μήνα ζητά να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διοδίων, χωρίς προσαυξήσεις, καθώς έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.
news.gr

4 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΒΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι' από πού θα τρώνε οι νεοκατσαπλιάδες της αριστεράς ; Θα γίνουν πάλι κλεφτοκοτάδες & κατσικοκλέφτες όπως το '43 -'49 ;; Ε όχι αγαπητέ μου, εκείνη η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω! Θα του χάριζε ο Τσίπρας τα χρέη;;;; Έλεος ρε παιδιά! Πού ζούνε αυτοί οι άνθρωποι;
    Γιατί δεν βγάζει μια φωτοτυπία από το πεσκέσι της εφορίας να το στείλει στην Ζωή, στον Αλέξη, στον Λαφαζάνη, στην πώς την είπαμε ... αυτή που πριν το κλείσιμο των τραπεζών έκανε ανάληψη η μάνα της ό,τι είχε και δεν είχε..., και σε όλους αυτούς τους "αλληλέγγυους";
    Ποια είναι η αλληλεγγύη δηλαδή; μόνο για τους πακιστανούς; ας στείλει μια επιστολή και να πει ... παιδιά εγώ σας εμπιστεύτηκα, σας ψήφισα, σας βοήθησα να βγείτε για να μας στείλετε στην κόλαση..., πληρώστε μου το χρέος! Και άμα δει άσπρη μέρα, ας μου γράψει!

    Α ρε Έλληνα! Α ρε Έλληνα! Πώς κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψήφιος βουλευτής του Γ...... ΣΦΥΡΙΖΑ είναι αυτό το λουλούδι που τώρα γλύφει τους πάντες για να μην πληρώσει το πρόστιμο . Τότε έκανε τον ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ TSE MASTOURA GEBARA . Τώρα έχει γίνει κοτούλα . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή