Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

"Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ"!!!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 
"ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"
Στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας "Αντίλογος Χολαργού" του Κώστα Δεληγιάννη υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα παραπολιτικά
Ιδού τι αναφέρει ένα από αυτά για τις κινήσεις του Ηλία Αποστολόπουλου...


Στοχεύει στα... «ορφανά» ο Ηλίας
Τον τελευταίο καιρό ο δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια να θέσει κάτω από την στέγη της παράταξης του όλα τα λεγόμενα «ορφανά», εκείνα δηλαδή τα στε­λέχη και υποψήφιους δημοτικούς συμ­βούλους που είχαν εκτεθεί στις περα­σμένες εκλογές με τις σημαίες άλλων συνδυασμών και που σήμερα είτε βρί­σκονται σε διάλυση είτε υπολειτουρ­γούν.
Η προσπάθεια του δημάρχου δεν είναι προς ψόγο. Καλά κάνει και θέλει να διευρύνει και να μεγαλώσει την παράταξή του.
Βέβαια αυτό έχει και μια διπλή ανά­γνωση.
Μήπως ο κ. Αποστολόπουλος διαβλέ­πει διαρροές μέσα από τη δική του παράταξη και θέλει να τις αναπληρώσει με την ενσωμάτωση των «ορφανών»;
Αυτή την στιγμή η παράταξη Νικολά­ου έχει σχεδόν διαλυθεί. Δεν γνωρίζου­με αν και ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος επιθυμεί να παίξει ξανά ενεργό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα της πόλης. Άλλωστε, τώρα ασχολείται και με άλλα καθήκοντα, αφού ως γνωστό έχει ανα­λάβει τη διεύθυνση του πολιτικού γρα­φείου του υπουργού άμυνας κ. Καμμένου.
Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κ. Αποστολόπουλο δόθηκε όταν κάλεσε αρκετά απ' αυτά τα στελέχη στην εκδήλωση των Θεοφανίων στο VERDE, όπου είδαμε πολλούς παροπλι­σμένους πολιτικά, να έχουν προσκληθεί και να έχουν αποδεχτεί το κάλεσμα του δήμαρχου. Ίσως αυτή η πρόσκλη­ση να λέει πολλά ίσως και να ήταν τυχαία. Ο χρόνος θα δείξει, αφού σύμ­φωνα με πληροφορίες του «ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ» αναμένεται να εκδηλω­θούν σύντομα νέες κινήσεις που ίσως σηματοδοτήσουν ραγδαίες εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου