Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

από τον Νίκο Βραχιολίδη
Πριν δύο μέρες έδειξα ένα έγγραφο που έδειχνε πόσο εύκολα αποκτά κάποιος την Ελληνική Ιθαγένεια! 
Σήμερα θα πούμε για το κοινωνικό επίδομα, πως 9 στους 10 που έκαναν ...

αίτηση ήταν αλλοδαποί! Πολλοί από αυτούς κάνουν τόσες μαύρες δουλειές, ούτε μια απόδειξη δεν κόβουν, Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένας άνεργος από την οικογένειά τους! Σε μια τετραμελή οικογένεια μπορεί να μπαίνουν και 3000 ευρώ το λιγότερο!
Όλοι αυτοί λοιπόν, κάθε εβδομάδα βγάζουν από 500 ευρώ ανά άτομο, και μέσω της Western Union τα στέλνουν στην πατρίδα τους ή όπου αλλού! Γι' αυτό λοιπόν ξαναθυμίζω την πρόταση να ελέγχονται όλες αυτές οι μεταφορές των χρημάτων και στην τελική να φορολογούνται! Έλεος, τόσα δισεκατομμύρια διακινούνται κάθε χρόνο από την Western Union! 
Και από αυτά κανένα δεν ξοδεύουν σε Ελληνικά μαγαζιά! Στη ΔΕΗ δε, κοινωνικό ή προνιακό τιμολόγιο! Μόνο αυτοί πληρούν τα κριτήρια! Μέχρι και κάρτες τους έβγαλαν για να εισπράττουν το κοινωνικό επίδομα!

6 σχόλια:

  1. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, με αυτούς τους καραγκιόζηδες που ψηφίζουμε και που ανεχόμαστε τους μαυριδερούς να ζουν εις βάρος μας.
    Και να ξέρουμε ότι τα εκατομμύρια που διακινούν και στέλνουν στις πατρίδες τους, χρηματοδοτούν και τους υπόλοιπους συγγενείς για να έρθουν στην χώρα μας.
    Πατριωτική Κυβέρνηση εθνοκάθαρσης χρειάζεται.
    Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΣΑ Θ`ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.. 1700000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 500000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ 500000 ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!!! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ Η ΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή