Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ"! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ...

Απόψε, στο "Εκρηκτικό Δελτίο" (Προσοχή ξεκινάει στις 8.00 μ.μ.), με τον Αντώνη Μυλωνάκη και τη Σοφία Παραδείση, θα είναι και ο Μάκης Βραχιολίδης. Πάντα με αποκαλυπτικά και αποκλειστικά θέματα. Σας περιμένουμε...

5 σχόλια:

  1. Τα ποσοστά είναι: 40% η φοροδιαφυγή και 60% τα υπόλοιπα αδικήματα (ναρκωτικά, εμπορία λευκής σαρκός, εμπόριο όπλων κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εφοπλιστές μας όλοι μαζί κύκλος εργασιών 10 δις (μη εξακριβωμένο από εμένα αλλά ελέχθει από εκπρόσωπο κόμματος στο κανάλι της βουλής σήμερα) η ετήσια συνεισφορά των εφοπλιστών μας είναι 105 εκατομμύρια (από το 2014 έως το 2017 συμφωνήθηκε να αποδώσουν συνολικά στα ταμεία του κράτους το ποσό των 420 εκατομμυρίων ευρώ), δηλαδή το ποσοστό κατά έτος είναι 1,05% επί του κύκλου εργασιών (ετήσιου τζίρου των εφοπλιστών μας)
    Σχετικά λίνκ:
    http://www.amna.gr/business/article/166335/Efoplistes-Ethelontiki-suneisfora-sta-kratika-esoda-kai-to-2018

    και η Δημόσια Ανάρτηση
    Ιωάννης Βροντινός
    27 Ιουνίου στις 9:46 π.μ. ·

    Το ένα χέρι νίβει το άλλο...

    Προφανώς τα ωφελήματα είναι ανώτερα της εθελοντικής συνεισφοράς στα κρατικά έσοδα και το 2018 ! Απορίας άξιον εάν είναι ανάλογη με τις επιβαρύνσεις που υφίστανται τα συνήθη θύματα των ανέραστων πολιτικών.

    Σύμφωνα με το άρθρο: "Η ελληνική πλοιοκτησία, δια της υπογραφής συνυποσχετικού οικειοθελούς συνεισφοράς με το ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέφθηκε με το άρθρο 42 του νόμου 4301, από το 2014 έως το 2017 συμφωνήθηκε να αποδώσει συνολικά στα ταμεία του κράτους το ποσό των 420 εκατομμυρίων ευρώ, η καταβολή του οποίου ολοκληρώνεται φέτος.
    Η συμφωνία αφορούσε πλοία με ελληνική σημαία ή πλοία με ξένη σημαία, των οποίων η διαχείριση γίνεται από ημεδαπές ή αλλοδαπές εταιρείες εγκατεστημένες στην Ελλάδα."

    Δηλαδή η ετήσια συνεισφορά των εφοπλιστών μας είναι 105 εκατομμύρια αλλά δεν μας λένε σε ποίο τζίρο αναλογεί για να υπολογίζεται και το ποσοστό της συμμετοχής τους. Εάν το άρθρο ήταν πλήρες θα έπρεπε να αναφέρει τον αριθμό των πλοίων που συμμετέχουν σε αυτή την συνεισφορά και την αξία των μεταφορών που έκαναν σε αυτά τα 4 χρόνια. Τότε και μόνο τότε θα λάμψει η αλήθεια για τους ευνοημένους μας εφοπλιστές !!!
    Εφοπλιστές: Εθελοντική συνεισφορά στα κρατικά έσοδα και το 2018
    -
    amna.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μυλωνακη εισαι και πολυ...Νταλαραs
    ixnos.blogspot.gr/2017/07/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνεβαστε το σε βιντεο παρακαλω.

    Δεν βλεπουμε τηλεοραση εδω και χρονια.

    Αποφευγουμε την πλυση εγκεφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεβάστε και τα video όταν ο Μυλωνάκης, προεκλογικά,είχε καλεσμένο στο κανάλι,κάθε μέρα,τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Ζαχαριάδη (και όχι μόνο) να προπαγανδίζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ!!! Μιλάμε για μόνιμο στασίδι στο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή