Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΠΑΧΘΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ!

Μετά από έξι μήνες έγινε έφοδος από την Αστυνομία

Μετά από έξι μήνες αφέθηκε ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σύμφωνα ...

με πληροφορίες έγινε έφοδος από την Αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων σε σημείο 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε συλλήψεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρεται στο Ρέθυμνο, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.
πηγη: cretalive.gr

2 σχόλια:

  1. Αποκλειστικό ???????????? Συριζαίοι Λήσταρχοι και Κατσαπλιάδες οι απαγωγείς ???????????? Τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ κρύβονται πίσω από την απαγωγή στο όνομα του ............. VIVA MASTURA KOMANTATE AL KAPONE TSE GEVARA . VIVA LA REVOLUTION MPASTARDO ΜΑΦΙΟΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑ . VIVA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ ΤΣΟΓΛΑΝ ALI BABA MR ALEXIS MADE IN USA . ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του ΚΚΕ ΣΦΥΡΙΖΑ ANTIFA/CIA και ΑΝΤΑΡCIA του ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ DOLLARS και τα κολλαριστά της ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ αριστεράς . Σύντροφοι στον Αγώνα Ενωμένοι και στην Μάσα χωριστά . Ζήτω και του Μπαστάρδο ΚΚΕ που είναι πρώτο στις αρπαχτές και στις Καπιταλιστικές Μίζες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας φαινετε περιεργο? τις τελευταιες μερες γινεται λογος στο διαδικτυο οτι πισω απο την απαγωγη Λεμπιδακη κρυβοντε πολιτικα προσωπα, και εντελως ξαφνικα και απ το πουθενα,ανακαλυπτουν τον απαχθεντα [ ναναι καλα ο ανθρωπος].
    Συμπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή