Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΑΣ! ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Ευχαριστούμε τη φίλη και αναγνώστριά μας Ελένη η οποίας μας στέλνει ...

τις ευχές για καλό μήνα με εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες από τον Υμηττό στα όρια Χολαργού-Παπάγου. Πραγματικά πανέμορφες φωτογραφίες. Καλό μήνα σε όλες και όλους.



7 σχόλια:

  1. Καθάρματα σαν τους κομμουνιστές δεν πρόκειται να ξαναβγάλει αυτός ο τόπος . Είναι όλοι τους ανθέλληνες και προδότες . Μια μέρα αυτή την πανέμορφη χώρα θα την λεηλατήσουν ξανά και θα την κάψουν σε όλη την Επικράτεια . Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο , θα γκρεμίσουν σχολεία , καμπαναριά και θα και θα κάψουν τα σπίτια μας μαζί με τους Ισλαμοφασίστες του ΣΦΥΡΙΖΑ . Αυτή την φορά τους περιμένουμε .......... Έχουμε στήσει Καρτέρι .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθάρματα σαν τους κομμουνιστές δεν πρόκειται να ξαναβγάλει αυτός ο τόπος . Είναι όλοι τους ανθέλληνες και προδότες . Μια μέρα αυτή την πανέμορφη χώρα θα την λεηλατήσουν ξανά και θα την κάψουν σε όλη την Επικράτεια . Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο , θα γκρεμίσουν σχολεία , καμπαναριά και θα κάψουν τα σπίτια μας μαζί με τους Ισλαμοφασίστες του ΣΦΥΡΙΖΑ . Αυτή την φορά τους περιμένουμε .......... Έχουμε στήσει Καρτέρι ......... Έχουμε φτιάξει πολλά ταμπούρια ........... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αριστεροί δεν έχουν ιδεολογία και είναι ένα συνονθύλευμα κομπλεξικών ανθρώπων , ρουφιάνων και παλιανθρώπων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζούμε σε ένα Σατανικό κόσμο . Οι μέρες που θα 'ρθουν θα είναι φρικιαστικές . Η νέα γενιά θα πληρώσει βαρύ τίμημα . Στην Ισπανία το αίμα θα χυθεί ποτάμι . Την Ελλάδα θα την κατασπαράξουν και θα ξεκληρίσουν τον Ελληνισμό . Λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν και βλέπουν την Καταστροφή που έρχεται . Ο Θεός να μας βοηθήσει ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελένη οι φωτογραφίες σου πράγματι είναι καταπληκτικές γιατί δείχνουν την ομορφιά και το Μεγαλείο του Υμηττού και σου αξίζουν Συγχαρητήρια . Αυτή η πανέμορφη χώρα κινδυνεύει άμεσα από Εφιάλτες που έχουν στόχο τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νέα παιδιά αδιαφορούν προκλητικά για την τύχη αυτής της χώρας και για αυτόν τον λόγο αυτός ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον . Είναι ζήτημα χρόνου να μας σβήσουν από τον χάρτη και να μας εξαφανίσουν . Η σημερινή γενιά της καφετέριας θα ζήσει και την οριστική καταστροφή του Ελληνικού Γένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγοι γνωρίζουν ότι την εποχή της Τουρκοκρατίας όταν οι Γάλλοι άρπαξαν την Αφροδίτη της Μήλου οι Έλληνες αντιστάθηκαν και οι Λήσταρχοι Γάλλοι σκότωσαν 200 Έλληνες Πατριώτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή