Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ...IIOYΟΥ! ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ: "ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ε; ΠΟΣΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΝΙΟ ΝΙΟ;;; ΚΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ...ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΗΣΟΥΜΕ;;;

Χειροκροτήστε την κυρία! Δεν υποκρίνεται, αλήθεια λέει, ότι δηλαδή ο Τσίπρας είναι ένας νέος άνθρωπος και εξακολουθεί να πιστεύερι σε αυτόν! 
Πού τον παίζεις παιδί μου, τον ρόλο σου στο θέατρο για να έρθουμε να σε χειροκροτήσουμε και εκεί; 
Διαβάζουμε από το newsbeast,gr: «Θα ήθελα να πάρω μια συνέντευξη από τον Τσίπρα» δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΕΔΩ» του ΣΚΑΪ η ηθοποιός αναφέρθηκε ...

μεταξύ άλλων και στο ότι της αρέσει πάρα πολύ να κάνει συνεντεύξεις, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία της να κάνει μια συνέντευξη με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Όταν η Ντορέτα Παπαδημητρίου την ρώτησε ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα του έκανε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε: «Αν ξαναέκανες τώρα προεκλογικό αγώνα τι θα μας έλεγες;».

Δήλωσε «σκεπτική» γιατί «έχουν γίνει πολλά». Και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω ακόμα στην ανάγκη του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα), στον αγώνα του για να δικαιώσει κάτι, είναι ένας νέος άνθρωπος, δεν μπορεί να μη θέλει να δικαιώσει κάτι», σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα από το 23:30 και μετά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου