Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Χτίζουν στρατιωτικό φυλάκιο μόλις 2 μίλια από τις βραχονησίδες – Μετέφεραν ήδη δεξαμενή νερού και γεννήτρια – Δείτε φωτογραφίες και χάρτες

Παρά το γεγονός ότι η Αθήνα διαβεβαιώνει ότι η ένταση με την Τουρκία...

οδεύει προς αποκλιμάκωση, η Άγκυρα όχι απλά συνεχίζει τις προκλήσεις αλλά στέλνει στρατιώτες σε απόσταση αναπνοής από τις βραχονησίδες των Ιμίων.

Μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι Τούρκοι έστειλαν στο μικρό νησί Τσαβούς, που βρίσκεται απέναντι από τα Ίμια, χωματουργικά μηχανήματα και εργάτες προκειμένου να κατασκευάσουν στρατιωτική εγκατάσταση.

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία Gümüşlük, όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες.

Ειδικότερα, όπως περιγράφει στις λεζάντες των φωτογραφιών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cumhuriyet.com, στη νήσο Τσαβούς δημιουργείται στρατόπεδο, μετά το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε τουρκικό και ελληνικό σκάφος του Λιμενικού κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων στο Αιγαίο. Η απόσταση της νήσου Τσαβούς από τα Ίμια είναι μόλις δύο ναυτικά μίλια. 

Ήδη έχουν μεταφερθεί στη νησίδα Τσαβούς μια δεξαμενή νερού και μια γεννήτρια που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση του παρατηρητηρίου.

imia tsavous
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που βρίσκεται η νησίδα Τσαβούς, την ορατότητα που έχουν προς τα Ίμια: 


Οι προετοιμασίες για την κατασκευή του παρατηρητηρίου δίπλα σε έναν οθωμανικό πύργο ηλικίας 350 ετών ξεκίνησαν στην ακτή Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ (Αλικαρνασός). Το παρατηρητήριο θα χρησιμεύει, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα, για να ελέγχονται οι κινήσεις των ελληνικών στρατιωτικών μονάδων καθώς και προσφύγων και παράτυπων μεταναστών, ενώ θα εποπτεύεται και η περιφέρεια Ντιντίμ του Αϊδινίου καθώς και η περιοχή ανάμεσα στο Μπόντρουμ και τη Ντάτσα.

Η Χουριέτ υποστηρίζει επίσης ότι η ανέγερση του στρατοπέδου πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση της Ελλάδας να ξεκινήσει εργασίες για την κατασκευή στρατιωτικού φυλακίου στην Καλόλιμνο, η οποία απέχει δύο μίλια από τα Ιμια.


Read more: http://www.newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χωρίς ίχνος Ντροπής έχει πουλήσει τα Ίμια στους Φασίστες Οθωμανούς του Ερντογκάν Πασά και σαν τρομαγμένα ποντίκια εκλιπαρούν το ΝΑΤΟ να δείξει ΟΙΚΤΟ και ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ .
    Οι κομμουνιστές του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ εκτός από ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι και Δειλοί . Έχουν Διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και έχουν τσακίσει το ηθικό τους με μισθούς πείνας .
    Οι μισοί συριζαίοι κατσαπλιάδες είναι λιποτάχτες και οι άλλοι μισοί αντιρρησίες συνείδησης .
    Η Πατρίδα θα περάσει πολύ Μεγάλη Δοκιμασία και με τους κομμουνιστές στην κυβέρνηση θα γονατίσει από μια Νέα Τραγωδία .
    Οι ευθύνες όσων στηρίζουν ακόμη αυτό το Ελεεινό Φασιστικό Κατασκεύασμα Μόρφωμα που οι Τοκογλύφοι αποκαλούν ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ .
    Οι Τούρκοι δεν θα Διστάσουν να αιματοκυλίσουν ξανά τον Ελληνικό Λαό γνωρίζοντας καλά ότι η Ελλάδα περνάει μεγάλη οικονομική κρίση ........
    Οι αριστεροί συμμορίτες καίνε την Ελληνική Σημαία και γκρεμίζουν Ανδριάντες και Μνημεία Ηρώων προετοιμάζοντας τους Οθωμανούς για εισβολή στα Νησιά μας .
    Ευθύνες έχουν και τα Στελέχη παρατάξεων και όλοι όσοι λένε ότι τάχα .... νοιάζονται για το καλό μας .......
    ΟΛΟΙ αυτοί ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατάφεραν να ορθώσουν και μία Λέξη για τα Μεγάλα Προβλήματα της Πατρίδος μας τώρα που η Ελλάδα βυθίζεται στα Σκοτάδια της Κολάσεως και οι Έλληνες Σταυρώνονται καθημερινά από τα Μιάσματα του Παραπετάσματος .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα φωνάξει για όσα οι Τούρκοι Μακελάρηδες κάνουν εις βάρος όλων των Λαών της Ανατολικής Μεσογείου ;
    Ποιος θα γράψει δύο λόγια για τις Τουρκικές απειλές εναντίον τις Πατρίδας μας από τον Μογγόλο ΔΟΛΟΦΟΝΟ Ερντογκάν ;
    Ποιος έχει το Θάρρος και το Ανάστημα σε αυτές τις Κρίσιμες Στιγμές για την Πατρίδα μας να μπει Μπροστά και να Ξεσηκώσει όσους μπορεί και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ένα ηχηρό ΠΑΡΩΝ , εδώ στην πόλη μας , υπερασπίζοντας ΙΕΡΑ και ΠΑΤΡΙΑ ;
    Διχόνοια , φαγωμάρα , συμφέροντα και ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ που δεν εξυπηρετούν ΚΑΝΕΝΑΝ κυριαρχούν γύρω μας , έτσι χωρίς Σπουδαίο Λόγο ......
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ........
    Η αριστερά λεηλατεί την Χώρα και κάθε μέρα που περνά την Βυθίζει σε Σκοτάδια σαν και αυτά της Κολάσεως .
    Φτώχεια , πείνα , εξαθλίωση σε μια Ελλάδα που χάνει την Εθνική της Ανεξαρτησία είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
    Στα Εθνικά Θέματα πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ .
    Αλλιώς θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ .
    Ο Ελληνικός Λαός θα περάσει Νέα Τραγωδία και αυτή την φορά η Συμφορά θα είναι πολύ ΜΕΓΑΛΗ .
    ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδος πρέπει να ενισχυθεί με νέα Πολεμικά πλοία Φρεγάτες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την προκλητική και επιθετική στάση της Τουρκίας που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντα .
    Οι Τούρκοι εξοπλίζονται με σύγχρονα όπλα και ξοδεύουν ΔΙΣ Ευρώ .
    Εδώ στην Πατρίδα μας οι πολιτικοί λεηλατούν τον Δημόσιο πλούτο της χώρας μας και αδιαφορούν προκλητικά για την Εθνική μας Κυριαρχία .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή