Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΣΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ!

Εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες στο Καϊμακτσαλάν-Σε εξέλιξη η επιχείρηση προσέγγισής τους
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν από τις δυνάμεις της...

Πυροσβεστικής και της 2ης ΕΜΑΚ ο άνδρας και η γυναίκα οι οποίοι αγνοούνταν στο όρος Βόρας  (Καϊμάκτσαλαν) από το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε και ξεκίνησε η μαραθώνια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσής τους.

Μετά από ολονύκτιες έρευνες οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν στο σημείο, μία χαράδρα 10- 15 μέτρων περίπου και να βρουν τους δύο αγνοούμενους.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής Πυροσβεστικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Πουλτίδης, τα δύο άτομα βρίσκονται σε απόσταση 30 μέτρων, το ένα από το άλλο. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση ανάσυρσης. Σύμφωνα με τον κ. Πουλτίδη πιθανότατα τα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δυο ορειβάτες έχουν βρεθεί νεκροί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία σε ανάρτησή της στο twitter σημειώνει πως είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για την προσέγγιση και την ανάσυρσή τους.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου