Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ! 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ! "ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ "ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ"

Ποινές από 3 έως 5 χρόνια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ...

σε 7 πρώην συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για την υπόθεση των χρυσών επιχορηγήσεων από τη ΔΕΗ.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τον Νίκο Φωτόπουλο, τον Ρίζο Ρίζο, την κόρη του καθώς και άλλα 4 πρώην στελέχη της ΓΕΝΟΠ για το αδίκημα της απάτης, χωρίς όμως την επιβαρυντική περίσταση του ν. 1608/50, γεγονός που οδήγησε στη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε.

Επίσης, το δικαστήριο έκρινε ότι η έφεση πρέπει να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου και οι 7 αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως και οι υπόλοιποι 51 κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση οι οποίοι κρίθηκαν αθώοι είτε λόγω παραγραφής των αδικημάτων είτε και για λόγους ουσίας.
ΟΝ ίδιος ο Νίκος Φωτόπουλος σε επιστολή του αναφέρει τα πάντα με λεπτομέρειες: 
Νίκος Φωτόπουλος
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος εργαζομένων
Αθήνα, 1 Ιουνίου 2018

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

  
Συναδέλφισσες, -φοι,

ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ «ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ» ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ 8
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΑΙΖΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ «ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ»,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Οι ανακρίβειες που ειπώθηκαν και γράφτηκαν (γιατί η απόφαση του δικαστηρίου δεν ήταν αυτή που ήθελαν) και έπρεπε να βοηθηθεί ο στόχος της σπίλωσης και της εξόντωσης με ψέματα ήταν ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πήρε 500.000 € δανεικά και αγύριστα. (Ειπώθηκε σε 2 κεντρικά κανάλια και γράφτηκε σε μια σειρά site).
Είναι έτσι; Όχι βέβαια.​
Τα 500.000 € δάνειο που πήρε η ΓΕΝΟΠ το 2011 τα επέστρεψε πίσω εντόκως μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο της σύμβασης.

Γιατί ειπώθηκε και γράφτηκε αυτό;
Μήπως δεν το ήξεραν;
Όχι βέβαια. Φυσικά και το ήξεραν.
Τότε γιατί;
Γιατί όπως ήδη ανέφερα επειδή το αποτέλεσμα της δίκης δεν ήταν αυτό που ήθελαν (εξόντωση και φυλάκιση) έπρεπε να ενισχυθεί η εικόνα ότι οι συνδικαλιστές τα άρπαξαν. Τα έβαλαν στην τσέπη. Γιατί τι άλλο να σκεφτεί ο τηλεθεατής όταν ακούσει ότι συνδικαλιστές πήραν 500.000 € δανεικά και αγύριστα ή 300.000 € για να κάνουν μελέτη και δεν την έκαναν;
Άρα; Τα έβαλαν στην τσέπη.
Σ’ αυτούς τους κυρίους που μεταδίδουν ψέματα ή λένε τις μισές “αλήθειες” για να χειραγωγήσουν την σκέψη του κόσμου εκεί που αυτοί θέλουν έχω να τους πω πως η δημοσιογραφία δεν είναι οποιοδήποτε επάγγελμα. Είναι λειτούργημα και οφείλει να διεξάγεται με δεοντολογία και αντικειμενικότητα και να υπηρετεί την αλήθεια και το δίκιο.
Στην περίπτωση τη δική μας για να υπηρετηθεί ο στόχος της σπίλωσης και της εξόντωσης της ΓΕΝΟΠ αλλά και εμού (φυσικά και δεν είμαι ο μοναδικός που είχα τέτοια “περιποίηση”) συγκεκριμένοι κύριοι που δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων επί 8 χρόνια τώρα κατακρεουργούν την αλήθεια κατά αδίστακτο τρόπο και χωρίς να τους νοιάζει εάν έχω ψυχή, εάν έχω οικογένεια, με πετάνε στην κρεατομηχανή του κιμά.
Προκειμένου να δείτε πως διαμορφώνουν την κοινή γνώμη επιτρέψτε μου να θυμίσω μερικές μόνο από τις αθλιότητες που είπαν και έγραψαν για μένα.

Μέσα στις αθλιότητες που είπαν και έγραψαν ήταν:
• Ότι έβαλα το παιδί μου στη ΔΕΗ… και όταν το πρωτοείπαν και το πρωτοέγραψαν πήγαινε ακόμα β’ Λυκείου! Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να δείξουν τα διορισμό του.
• Ότι έχω κάνει δεκάδες χλιδάτα ταξίδια στο εξωτερικό. Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να δείξουν και να πουν που και πότε ταξίδεψα και σε ποια πεντάστερα ξενοδοχεία έμενα. Για του λόγου το αληθές παρότι ήμουν ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ (7 χρόνια) τα ταξίδια που έκανα όλα και όλα ήταν ΕΝΑ (1) ταξίδι για να παραστώ σε Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
• Ότι έχω βίλα με πισίνα. Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να δείξουν τις φωτογραφίες της βίλας με την πισίνα.
• Ότι έχω ΠΟΡΣΕ. Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να δείξουν τις φωτογραφίες της ΠΟΡΣΕ.
• Ότι έχω ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ με οδηγό. Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να δείξουν τις φωτογραφίες της ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ με τον οδηγό.
• Ότι έκλεψα δεκάδες εκ. από τη ΔΕΗ. Πέρασαν 8 χρόνια και ακόμα περιμένω να μου βρουν 1 € κατάθεση ή έστω μια αγορά.
• Ότι παίρνω 170.000€ το χρόνο. Δηλώνω δημόσια και κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν επιδίωξα και δεν έχω μπει σε καμία επιτροπή, δεν έχω πάρει 1 € από υπερωριακή εργασία, δεν έχω πάρει 1 € από εργασία σαββατοκύριακο, δεν έχω πάρει 1 € από εργασία εκτός έδρας, δεν έχω πάρει 1 € από εργασία σε βάρδια. Δεν ασχολήθηκα με τον συνδικαλισμό για να μπω σε επιτροπές και να παίρνω παραπάνω χρήματα. Στον αντίποδα των απίστευτων ψεμάτων τους η μεγαλύτερη φορολογική δήλωση που έκανα όταν έλεγαν ότι έπαιρνα 170.000 € ήταν 35.717,63 € μεικτά με 27 έτη εργασίας.

Συναδέλφισσες, -φοι,
Θύμισα τα παραπάνω γιατί έχει αξία να κατανοήσει κανείς ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους ανθρώπους, με πληρωμένους κονδυλοφόρους που προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος τους δεν έχουν καμία αναστολή.

Εμείς (η ΓΕΝΟΠ) γίναμε στόχος του συστήματος γιατί δεν καθόμαστε καλά και ταυτόχρονα γινόμασταν κακό παράδειγμα και για άλλους.

Πιο συγκεκριμένα:
Διασυρθήκαμε και διαπομπευθήκαμε, κυνηγηθήκαμε ανελέητα και στοχοποιηθήκαμε
• γιατί έπρεπε να υπηρετηθεί το αίσχος και το ψέμα του “μαζί τα φάγαμε” και να διευκολυνθεί το πέρασμα των μνημονίων
• γιατί είχαμε το θράσος να συγκρουστούμε με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται τη ΔΕΗ
• γιατί έπρεπε να σπιλωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα και να σβηστεί κάθε εστία αντίστασης στις εντολές των τοκογλύφων εκβιαστών της χώρας.

Αυτός είναι ο λόγος των ψεμάτων του χθες αλλά και των ψεμάτων του σήμερα.

Μετά απ’ αυτή την μακροσκελή εισαγωγή επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω συνοπτικά για τις κατηγορίες που είχα.
ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΣΕ 4 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 

Προσωπικά με βάραιναν 4 διαφορετικές ενότητες κατηγοριών που με βάση αυτές υποτίθεται ζημίωσα το ελληνικό δημόσιο και τη ΔΕΗ συνολικά 10.883.159€. Σημειωτέον ούτε η ΔΕΗ ούτε το Δημόσιο δεν ήρθαν ως μάρτυρες κατηγορίας, γιατί δε θεωρούν ότι ζημιώθηκαν.
Σημείωση : Με ανάλογα ποσά κατηγορούνταν ότι ζημίωσαν τη ΔΕΗ και αρκετοί από τους 51 κατηγορούμενους που δικαίως αθωώθηκαν.

Η πρώτη ενότητα αφορούσε το αδίκημα της συνέργειας σε απιστία, η δεύτερη και η τρίτη το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και η τέταρτη την απάτη (την εξαπάτηση της ΔΕΗ να πληρώσει δαπάνες που σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή δε θα έπρεπε να πληρώσει).

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ:
Πουθενά, σε κανένα κείμενο, ούτε ο κ. Ρακιντζής, ούτε το ΣΔΟΕ (που ήταν απολύτως απαλλακτικό), ούτε ο κ. ανακριτής, ούτε το βούλευμα δε λέει (και δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία), ότι κάποιοι συνδικαλιστές έβαλαν λεφτά στην τσέπη τους.
Η κατηγορία είναι ότι με ότι έκαναν ωφέλησαν τη ΓΕΝΟΠ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ

Παρουσιάζω συνοπτικά:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συνέργεια σε απιστία (αφορά την υπογραφή των ΣΣΕ) - Με βάση αυτή τη κατηγορία υποτίθεται ότι από κοινού με το Γραμματέα και τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο ζημίωσα τη ΔΕΗ 9.771.129 €.
Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ηθική αυτουργία σε απιστία. Η κατηγορία αυτή αφορά τη σύμβαση για κατάρτιση μελέτης ύψους 300.000 € – Με βάση αυτή τη κατηγορία υποτίθεται ότι από κοινού με το Γραμματέα προτρέψαμε τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο να διαπράξει το αδίκημα της απιστίας και να ζημιώσει την επιχείρηση κατά 300.000 €.
Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ηθική αυτουργία σε απιστία. Η κατηγορία αυτή αφορά την υπογραφή της σύναψης σύμβασης δανείου ύψους 500.000 €. - Με βάση αυτή τη κατηγορία υποτίθεται ότι από κοινού με το Γραμματέα προτρέψαμε τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο να διαπράξει το αδίκημα της απιστίας και να ζημιώσει την επιχείρηση κατά 500.000 €.
Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Από τα 10.883.159 που κατηγορούμουν ότι ζημίωσα τη ΔΕΗ απέμειναν 312.030€ που αφορούν την κατηγορία της απάτης.

ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ;
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ;
ΟΧΙ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
(Με βάση αυτή τη κατηγορία μου επεβλήθη η ποινή των 4 ετών φυλάκιση με αναστολή και για την οποία άσκησα έφεση).

Πιο συγκεκριμένα η κατηγορία της απάτης αφορούσε:

α. γιατί πήγαμε στη ΔΕΗ και πλήρωσε τιμολόγιο ξένης αντιπροσωπείας (Σέρβων) που είναι από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κατά τον κ. Ρακιντζή δεν έπρεπε να πληρώνονται έξοδα αντιπροσωπειών χωρών εκτός Ε.Ε.
Αυτό (και πολύ σωστά) γίνονταν πάρα πολλά χρόνια πριν αναλάβω εγώ πρόεδρος.

β. γιατί πήγαμε στη ΔΕΗ και πλήρωσε δύο τιμολόγια σε δύο έγκριτους δικηγόρους για κατάθεση αίτησης ακύρωσης στο ΣτΕ και αγωγής στα αστικά δικαστήρια κατά του πρώτου μνημονίου.
Κατά το κατηγορητήριο δεν έπρεπε η ΔΕΗ να πληρώσει τέτοιου είδους δαπάνη γιατί στρέφεται κατά των συμφερόντων της.

γ. γιατί πήγαμε στη ΔΕΗ και πλήρωσε τέσσερα τιμολόγια για ταξίδια στο εξωτερικό που κατά το κατηγορητήριο δεν ήταν για εκπαιδευτικούς λόγους. Πέρα από το ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι από πουθενά (γιατί τα χρήματα αυτά είναι χρήματα δικά μας) να κάνουμε εκπαίδευση, όλα τα ταξίδια που κάναμε εμπεριείχαν και εκπαίδευση. Από πού προκύπτει κατά τον κ. Ρακιντζή ότι αυτά τα ταξίδια δεν ήταν εκπαιδευτικά; …Από το ότι πάνω στα τιμολόγια που προσκομίσαμε στη ΔΕΗ έγραφε σκέτο ταξίδι και …όχι ταξίδι για εκπαιδευτικούς λόγους!! Εάν θέλαμε να εξαπατήσουμε τη ΔΕΗ  αν μη τι άλλο θα φροντίζαμε τα τιμολόγια που αποστείλαμε στη ΔΕΗ να έγραφαν πάνω ταξίδι για εκπαιδευτικούς λόγους.

δ. γιατί πήγαμε στη ΔΕΗ και πλήρωσε δύο ταξίδια που δήθεν δεν έγιναν.

Τα συγκεκριμένα ταξίδια στα δεκάδες που ελέγχθησαν από το ΣΔΟΕ όπου δεν βρήκε καμία παρατυπία ήταν τα μοναδικά ταξίδια που αναβλήθηκαν με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής (ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ) και τα οποία πραγματοποιήθηκαν χωρίς η ΔΕΗ να πληρώσει πρόσθετες δαπάνες σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Το ένα έγινε στην Τουρκία και το άλλο στην Κοπεγχάγη.

ε. γιατί βάλαμε τη ΔΕΗ να πληρώσει το ½ δαπάνης για κατάρτιση μελέτης που δεν έγινε.
Η μελέτη δεν έγινε με ευθύνη της εταιρίας που είχε αναλάβει να την καταρτίσει. Τα χρήματα που είχε πάρει προκαταβολικά τα επέστεψε στη ΓΕΝΟΠ και η ΓΕΝΟΠ πίσω στην εταιρία που είχε κόψει το τιμολόγιο στη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ δε ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.

Η αλληλουχία των καταβολών αποτελεί μέγιστη απόδειξη ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος. Τα χρήματα είχαν γραφτεί στα έσοδα της ΓΕΝΟΠ 6 μήνες πριν τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, γεγονός που το ΣΔΟΕ το επισημαίνει στην έκθεσή του θεωρώντας ότι το μόνο “αδίκημα” ήταν φορολογική παράβαση.

Αυτές αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες είναι οι κατηγορίες με βάση τις οποίες μου επιβλήθηκε η ποινή των 4 ετών φυλάκισης με αναστολή. Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι στο εφετείο θα αποδειχθεί η αθωότητα όλων όσων πρωτοδίκως κριθήκαμε ένοχοι.

Υ.Γ.1 Θέλω να εκφράσω τη συγκίνησή μου και να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους απ’ όλες τις παρατάξεις που όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια στάθηκαν δίπλα μου.
Συνάδελφοι είμαι ευγνώμων. Όπως ευγνώμων είμαι στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων που ασκούν το επάγγελμά τους ως λειτούργημα.

Υ.Γ.2 Στέλνω μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους υπόλοιπους συναδέλφους μου που καταδικάστηκαν. Είμαι δίπλα τους και είμαι σίγουρος ότι όλους μαζί η δικαιοσύνη θα μας αποδώσει όπως μας αξίζει στην κοινωνία.
Ο αγώνας συνεχίζεται.



    Νίκος Φωτόπουλος
    Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος εργαζομένων


Το γράμμα ενός συναδέλφου του προς τον Φωτόπουλο, μετά την καταδίκη του:

Φίλε Νικόλα, επειδή σε άκουσα στεναχωρημένο στο τηλέφωνο θέλω δημόσια να πω κάποια πράγματα. Είμαστε αντίθετοι στις ιδεολογικές μας απόψεις, αλλά εσύ και η οικογένειά σου σήμερα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι, για έναν απλό λόγο. Γιατί σου επέβαλαν ποινές επειδή αγωνιζόσουν για τα δικαιώματα των συναδέλφων σου και της επιχείρησης.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος και όχι οι οικονομικές ατασθαλίες της ΓΕΝΟΠ! Απλά στο πρόσωπό σου ήθελαν να πλήξουν το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα και ειδικότερα τη ΓΕΝΟΠ! Είναι δυνατόν να βάζουν την ίδια ποινή σε σένα, που δύσκολα τα φέρνεις βόλτα και την ίδια ποινή σε άλλους που ίσως η περιουσία τους έχει αυξηθεί; Είναι γνωστό ότι πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε, από το ανώτερο νομικό όργανο του κράτους , το Σ.Τ.Ε ,ο Πρόεδρος του! Όπως είναι γνωστό και για ποιους λόγους το έκανε!
Είναι γνωστό τι κάνει η Ελλάδα, από τα αρχαία χρόνια, στους ήρωες της. Εκεί σε κατατάσσω! Γιατί δεν πρόδωσες τα πιστεύω σου.
Η δικαιοσύνη, στο τέλος θα κάνει το σωστό!
  Έσο περήφανος!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου